5 Μαρτίου 2024

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Φοιτητικού Συλλόγου ΜΠΕΣ


 Μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε ο Φοιτητικός μας Σύλλογος αποφάσισε να συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα τη Παρασκευή 8/3 στις 12:00 στα Προπύλαια και διοργάνωση τοπικής κινητοποίησης στην πλατεία Καρλοβάσου την ίδια μέρα κι ώρα!
Αποφασίσαμε να μην διεξαχθούν μαθήματα τις ώρες που απαιτούνται για την μεταφορά από και προς την Αθήνα για το συλλαλητήριο ώστε να μην εμποδιστεί η συμμετοχή των φοιτητών σε αυτό, δηλαδή από την Πέμπτη στις 14:00 (ώρα αναχώρησης του πλοίου) και για ολόκληρη την Παρασκευή καθώς επιστρέφει το βράδυ.
Για τους φοιτητές που θέλουν να συμμετέχουν από την Σάμο στην πανελλαδική κινητοποίηση να απαντήσουν σε αυτό το mail ώστε να διευθετήσουμε ζητήματα μεταφοράς και διαμονής στην Αθήνα και

Καλούμε όλους τους φοιτητές των σχολών της Σάμου που βρίσκονται στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές να επικοινωνήσουν με το mail  του συλλόγου καθώς θα υπάρχει σημείο συνάντησης όλων των φοιτητών της Σάμου που θα συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στην συζήτηση με τους φορείς της Σάμου την Τρίτη 5/3 στις 19:00 στο σχολικό συγκρότημα (μεσαίο Καρλόβασι) για το επίμαχο νομοσχέδιο.