3 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου για τις δηλώσεις του Γιάννη Χατζηκωνσταντή για το μαγνητικό τομογράφο

 


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος,  υποψήφιος βουλευτής  και πρόεδρος της ΝΟΔΕ, υποψήφιος διοικητής του  νοσοκομείου (με άλλους τρεις ακόμα συνυποψήφιους) αλλά και προσωρινός αναπληρωτής διοικητής!!!!!, δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι αν, λέμε αν, μας κάνει την χάρη η κυβέρνηση και μας φέρει μαγνητικό τομογράφο που στοιχίζει και ένα σωρό λεφτά, θα πρέπει οι Σαμιώτες να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.



 Θα θέλαμε να μας πει ο Γιάννης Χατζηκωνσταντής και τι να πούμε εμείς οι Σαμιώτες στην κυβέρνηση που πέντε χρόνια διαλύει το νοσοκομείο, που το άφησε με ελάχιστους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που έκλεισε επί της ουσίας την ΜΕΘ και την παιδιατρική κλινική και που σε λίγο θα κλείσει  την γυναικολογική και την παθολογική κλινική, καθότι  με 1 και 2 γιατρούς κλινικές δεν υπάρχουν.


Αρχικά είναι θλιβερό κε Χατζηκωνσταντή να βάζετε πάνω από την αγάπη για τον τόπο σας το κομματικό σας καθήκον. 

Επίσης, από την στιγμή που μας προτρέπετε σε εκφράσεις ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών (κάτι μας θυμίζει αυτό από χαλεπούς καιρούς), νομιμοποιείτε αντιστοίχως και τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας του λαού  και των εργαζομένων για τις συνεχείς και επίμονες ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας.


Κύριε αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου έχετε υπόψη σας ότι η Δημόσια Υγεία είναι αγαθό και δικαίωμα, δεν χαρίζεται και δεν δωρίζεται. Ως εκ τούτου θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σας.