3 Σεπτεμβρίου 2024

Γιατί δεν καλέστηκαν οι σύλλογοι του νοσοκομείου και ο ιατρικός Σύλλογος Σάμου Τι ευρεία σύσκεψη είναι αυτή όταν απουσιάζει ο Δεσπότης;

 Μετά από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Κω της Λέρου της Λήμνου αποφασίστηκε οι συναντήσεις με τα άλλα νησιά να γίνουν στην Αθήνα φοβούμενοι το δημόσιο γιουχάισμα 

Έτσι ο βουλευτής Σάμου κάλεσε όλους τους άσχετους και μη αρμόδιους περί την υγεία αιρετούς και απέκλεισε τους συναδέλφους του δηλαδή τον ιατρικό σύλλογο Σάμου τον σύλλογο ιατρών του νοσοκομείου όπως και τον σύλλογο των εργαζομένων στο νοσοκομείο ...κάλεσε δε και τον  αντιπρόεδρο του νοσοκομείου  και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κομματικό στέλεχος της νέας δημοκρατίας.

Θα πρέπει να το ξανασκεφτούν οι αιρετοί που προσκλήθηκαν γιατί όπως εύκολα διαπιστώνουν   αποκλείστηκαν από αυτή την σύσκεψη αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν τα προβλήματα του νοσοκομείου



Ευρεία σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα Yγείας στο Νομό Σάμου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής του νομού Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης,   βάσει τής οποίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση φορέων της Σάμου με τον υπουργό υγείας. 

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, η συνάντηση θα λάβει χώρα την προσεχή Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, στο Υπουργείο Υγείας. Ο Βουλευτής επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, και ζήτησε επείγουσα συνάντηση για να συζητήσουν τα προβλήματα υγείας του νομού. Ο Υπουργός αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα, ανεξάρτητα από μελλοντική του επίσκεψη στη Σάμο.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, οι Δήμαρχοι Ικαρίας και Φούρνων, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, με τους οποίους ο Βουλευτής έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία.

Ο Βουλευτής είναι αισιόδοξος ότι από τη σύσκεψη αυτή θα προκύψουν θετικά και άμεσα αποτελέσματα που θα ωφελήσουν τον νομό και τους κατοίκους του.