14 Σεπτεμβρίου 2023

Σε ανατροπή σκηνικού στο Βόρειο Αιγαίο στοχεύει η Λαϊκή Συσπείρωση

 

Με τον… αέρα της εκλογικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές κατέρχεται στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η Λαϊκή Συσπείρωση, στοχεύοντας στην ανατροπή του σκηνικού, όπως επεσήμανε η επικεφαλής και υποψήφια περιφερειάρχης κα Αγλαΐα Κυρίτση.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της περιφερειακής ενότητας Χίου, απόψε Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, η κα Κυρίτση έθεσε ψηλά τον πήχη, με τις αναφορές τις στις πολύ καλές επιδόσεις του ΚΚΕ στην Λέσβο, την Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους.

Επέκρινε την παρούσα περιφερειακή αρχή του κ. Κώστα Μουτζούρη για τα μείζονα ζητήματα πολιτικής στο Βόρειο Αιγαίο, στην ανάπτυξη, τον τουρισμό, το προσφυγικό, παρουσίασε τον απολογισμό έργου της ΛΑΣ και κάλεσε τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου να αλλάξουν με την ψήφο τους στην Λαϊκή Συσπείρωση το σκηνικό στην περιφέρεια.

Σύντομες παρεμβάσεις έγιναν από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους κα Ολυμπία Κουβαρά, γραμματέας του ΣΕΣΝΟΧ για ζητήματα υγείας, την κα Αγγελίνα Σκούφαλου, πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών για θέματα παιδείας και σχολείων, την κα Αμαλία Γκίκα, φοιτήτρια για θέματα του πανεπιστημίου και της νεολαίας, τον κ. Μικέ Κριμιζή, έμπορο και αντιπρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Χίου για τα προβλήματα της αγοράς και τον κ. Νέστορα Ξυλά, δάσκαλο πληροφορικής για τα προβλήματα του αναπηρικού κινήματος.

Στην περιφερειακή ενότητα Χίου η Λαϊκή Συσπείρωση κατέρχεται στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με συνολικά 22 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

ΠΗΓΗ https://astraparis.gr/