19 Ιανουαρίου 2023

Πιο δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές ζήτησε ο Δ. Κουτσούμπας

 

«Δεν υπάρχουν μεσσίες, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό», τόνισε από τη Φθιώτιδα ο γ.γ. του κόμματος
Με τη φράση «με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν υπάρχουν μεσσίες, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό», ο Δημ. Κουτσούμπας, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο πλαίσιο περιοδείας του στη Φθιώτιδα, ουσιαστικά προσδιόρισε το κεντρικό διακύβευμα που θα προβάλλει ο Περισσός στην πορεία προς τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.


 Ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος τόνισε ότι «έχει σημασία να ενισχυθεί το ΚΚΕ» και πρόσθεσε ότι η παρουσία του ιδίου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στον νομό έχει τον συμβολισμό το ΚΚΕ να πάρει έδρα στη Φθιώτιδα.

Ενόψει των εκλογών, επίσης, έγινε γνωστό χθες ότι υποψήφιοι στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ΚΚΕ θα είναι στον Νότιο Τομέα Αθηνών η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σεμίνα Διγενή, στην Α΄ Αθηνών ο ηθοποιός Θ. Πάνου και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Διον. Τσακνής.

Στο μεταξύ χθες, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής, ο βουλευτής του ΚΚΕ Ι. Γκιόκας, με αφορμή τη μεθαυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών που συγκαλείται κατόπιν αιτήματος του Περισσού για τις υποθέσεις συνακροάσεων στο τηλεφωνικό κέντρο των κεντρικών κομματικών γραφείων, μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Για το ΚΚΕ δεν έχει κλείσει η υπόθεση. Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για πράξεις ολιγωρίας και παραλείψεις που πρέπει να απαντηθούν». Και πρόσθεσε ότι «Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγαν σε έναν δικομματικό καβγά που άφηνε στο απυρόβλητο το σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο που επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντων».

Γιώργος Μπουρδάρας
ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ