10 Μαρτίου 2009

Στην 43η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που ανοίγει τις πύλες της στις 11 Μαρτίου στο Βερολίνο,


Στην 43η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που ανοίγει τις πύλες της στις 11 Μαρτίου στο Βερολίνο, θα παραβρεθεί ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας του τομέα Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Νικητιάδης. Η συγκεκριμένη έκθεση αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό βήμα για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τουριστικό κλάδο.

Ο κ. Νικητιάδης στη διάρκεια της παραμονής του στο Βερολίνο θα επισκεφθεί τα ελληνικά περίπτερα της 43ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης και θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών με έλληνες επιχειρηματίες που συμμετέχουν στην έκθεση καθώς και με σημαντικούς παράγοντες του διεθνούς τουριστικού χώρου.

Σε σχέση με την επίσκεψη αυτή ο κ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το ΠΑΣΟΚ δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τον Τουρισμό. Η απόφασή μας να επισκεφθούμε την έκθεση αποτελεί ενέργεια συμπαράστασης προς όλους τους έλληνες που θα βρίσκονται στο Βερολίνο για να ενισχυθεί ο τουρισμός μας στη δύσκολη χρονιά που έχουμε μπροστά μας».

Ο κ. Νικητιάδης μετά την έκθεση θα επισκεφθεί το Αννόβερο, το Αμβούργο και τη Βρέμη για να συμμετέχει σε κομματικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών.