11 Μαρτίου 2024

Τον Απρίλη θα λειτουργήσει η πύλη εισόδου Σένγκεν στην Πέτρα

 Οι γενικοί γραμματείς Μάνος Λογοθέτης και Βαγγέλης Κυριαζόπουλος επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο

Την πύλη εισόδου Σένγκεν στο λιμάνι της Πέτρας επισκέφθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου ο γενικός γραμματέας Προστασίας του Πολίτη Μάνος Λογοθέτης και ο γενικός γραμματέας Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας Βαγγέλης Κυριαζόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και την Αντιδήμαρχο αρμόδια για θέματα τουρισμού Αφροδίτη Βατή.Κατά την επίσκεψη έγινε επιθεώρηση των εγκαταστάσεων και της λειτουργικότητας τους ώστε να διαπιστωθεί η ετοιμότητα για την υποδοχή των Τούρκων τουριστών.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος τόνισε πως εντός του Απριλίου θα γίνουν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να λειτουργήσει η πύλη να μπορεί να υποδεχθεί τουρίστες από την Τουρκία. Από την πλευρά του κ. Λογοθέτης τόνισε πως έκανε μόνο ορισμένες ήσσονος σημασίας παρατηρήσεις. Επίσης ανέφερε πως θα διατεθεί το αναγκαίο αστυνομικό προσωπικό για την στελέχωση της. Χαρακτηριστικά ο κ. Λογοθέτης τόνισε: «Νομίζω πολύ σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να υποδεχθούμε τους πρώτους Τούρκους τουρίστες σε αυτή την Πύλη Εισόδου.

ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/