11 Μαρτίου 2024

Το μπάζωμα της αλήθειας είναι ακόμη χειρότερο Ο τέως περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός κατηγορήθηκε για το μπάζωμα στα Τέμπη. Επίσημα (στην Εξεταστική) άσκησε το δικαίωμα της σιωπής.

Μετά από εξώδικο (της Μαρίας Καρυστιανού) δήλωσε ότι όταν έγιναν κατόπιν εντολών του Χρήστου Τριαντόπουλου, τότε υφυπουργός πάρα τω πρωθυπουργώ.

Πέρασαν οι μέρες κι αφού τα social media πίεσαν τον Τριαντόπουλο, το διέψευσε και υποστήριξε δημόσια πως όλα έγιναν με πρωτοβουλία της πυροσβεστικής.

Άμεσα, δε, ο Ευάγγελος Φαλάρας, συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διέψευσε κατηγορηματικά τον Τριαντόπουλο και είπε ότι η πυροσβεστική δεν είχε καμία συμμετοχή στο μπάζωμα και το τσιμέντωμα του χώρου.

Προφανώς το πινγκ πονγκ των ευθυνών θα συνεχιστεί, πινγκ πονγκ πάνω σε 57 φέρετρα. Εκ των οποίων πολλά ήταν άδεια ή ημιτελή.

Και το ερώτημα παραμένει: γιατί τέτοια σπουδή να μπαζωθεί τόσο γρήγορα ο χώρος στα Τέμπη όταν σε άλλα δυστυχήματα ο χώρος αποκλείεται για εβδομάδες ώστε να γίνει ενδελεχής έρευνα;

ΠΗΓΗ https://nbozionelos.gr/