23 Ιανουαρίου 2024

Το πήρε το χρήμα για το σεισμό η οικογένεια της βοηθού του βουλευτή! Στεφανάδη ντρέπεται και η ντροπή!

 Τελικά ορισμένοι  φάκελοι των σεισμοπλήκτων δεν είναι μόνο μέσα τις κούτες, αλλού αγιάζουνε και αλλού ξεπαγιάζουνε...έτσι είναι η ζωή ,μακάρι μετά από όλα αυτά να κινηθούν οι διαδικασίες ....και για τους υπόλοιπους σεισμόπληκτους της Σάμου, τρία χρόνια οι φάκελοι στις κούτες και 15 μήνες καθυστέρηση των επιδομάτων ενοικίου/συστέγασης και μάλλον λεφτά δεν υπάρχουν


Όλα βγαίνουν στο φώς για την αδιαφορία πλέον και τον χλευασμό του βουλευτή Σάμου προς τους σεισμόπληκτους του τόπου. Ενεργώντας επιλεκτικά  προώθησε συγκεκριμένες υποθέσεις σεισμοπαθών και μόνο των δικών του φίλων και συνεργατών. 

Χαρακτηριστικά, η υπόθεση της οικογένειας της συνεργατιδός του εδώ στο νησί στο πολιτικό του Γραφείο, ήδη αποζημιώθηκε για τις ζημιές που υπέστη από το σεισμό, ενώ όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες ενήργησαν αστραπιαία ώστε να λάβει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και άδειες. 

Μετά κι από αυτή τη διαπίστωση ό,τι δηλαδή ο Βουλευτής του νησιού με το κοινοβουλευτικό έργο των εννέα ερωτήσεων δρούσε υπογείως και βόλευε ημέτερους, πίσω από την ανάγκη, τον πόνο και την κατάντια της Σαμιακής κοινωνίας που έχασε το βιός, την οικογενειακή της στέγη σε μια στιγμή 7 Ρίχτερ που στοίχισε ακόμη και ανθρώπινες ζωές, επιδεικνύοντας δήθεν ενδιαφέρον, φέρνοντας χρωματιστά πινακάκια για να ρίξει στάχτη στα μάτια του πληγωμένου κόσμου, να δείξει ότι παράγει έργο σε μια πόλη ακόμη γεμάτη ερείπια, προκειμένου να κάνει το κέφι του, να παραμείνει βουλευτής, είναι πλέον απόλυτα σίγουρο ότι αυτός ο τόπος είναι άξιος της μοίρας του.

Στεφανάδη, αυτά τα ρουσφέτια τα κάνανε οι Πασόκοι τη δεκαετία του '90. Άραγε ο αρχηγός του κόμματός σου τι λέει για τις επιλεκτικές κινήσεις και δράσεις σου; Επιμένεις για τον υπόκοσμο;

Στεφανάδη, χρωστάς δημόσια εξηγήσεις, συγγνώμη και νέο πινακάκι.

Ελπίζουμε βέβαια να το κάνεις γιατί το κεφάλι το κατεβάζουν όσοι διαθέτουν την υψηλότερη από όλες τις αρετές, το φιλότιμο πολιτικό και... κοινωνικό.