4 Απριλίου 2023

Η αλήθεια είναι πικρή.. έχετε πανικοβληθεί αν σε συκοφαντούν να τον πάτε απλά στα δικαστήρια

 Σαφέστατα μιλάμε για ορισμένα θέματα που έχουν σχέση με αποφάσεις θεσμικών οργάνων όπως είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και την προσφυγή που έχασες δήμαρχε ...δώσε λοιπόν στην δημοσιότητα τις απόφασεις  που σου κοινοποίησε η αποκεντρωμένη αυτοδιοίκηση να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει και ανέλαβε την ευθύνη σου και άσε τα λογάκια τα όμορφα και τα παραμυθάκια σου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα άτυπη εκτελεστική επιτροπή της Δημοτικής αρχής (Δήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχοι) με κύριο θέμα την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα η δημοτική αρχή αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι καθημερινά σε ορισμένα ΜΜΕ αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συκοφαντούνται , στοχοποιούνται και αφήνουν γι’ αυτούς υπονοούμενα μη νόμιμων ενεργειών.
Είναι ανεπίτρεπτο, συκοφαντικό, έξω από κάθε λογική, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και με ελλιπή ενημέρωση εκκολαπτόμενα πολιτικά πρόσωπα να διασπείρουν ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις που αφορούν το σύνολο των ενεργειών του Δήμου.
Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε:
- Ελλιπής και μη στοιχειοθετημένες αναφορές για τις χρηματοδοτήσεις προς το Δήμο μας παρόλες τις επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις δημόσια αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό τη παρεμπόδιση των διαδικασιών προγραμματισμού και υλοποίησης έργων. Καθαρά και μόνο για προσωπικούς – μικροπολιτικούς σκοπούς.
- Η αβίαστη «δολοφονία» προσωπικοτήτων που κατέχουν θέσεις ευθύνης υπηρεσιακών αλλά και αιρετών, μας οδηγεί ευλόγως στο συμπέρασμα ότι ορισμένοι προσπαθούν παντοιοτρόπως με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να το πετύχουν.

- Απειλές προς τον οργανισμό για ελέγχους πέραν των θεσμικών τους αρμοδιοτήτων που μόνο στόχο έχουν την παρακώλυση του έργου του Δήμου.
- Εσκεμμένη στοχοποίηση και συκοφάντηση του Δήμου μας μόνο, για συγκεκριμένους λόγους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων και των δημοτών μας.

Είναι επικίνδυνος ο δήμος για όλους αυτούς όταν δεν είναι παράρτημα οποιουδήποτε κόμματος ή τοπικών κομματικών συμφερόντων.
Όλοι μαζί, μια συμπαγής ομάδα έχοντας ως μόνο σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας συνεχίζουμε την προσπάθεια με σεβασμό στον πολίτη, ο καθένας από το δικό του πόστο, πάντα υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου, με αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό του, αντιλαμβανόμενοι τον δύσκολο δρόμο της ευθύνης που έχουμε αναλάβει.
Τέλος, πολλοί εξ αυτών προσπαθούν να «δικαιολογήσουν» τις αθέμιτες ενέργειές τους κατά του Δήμου με το πρόσχημα ότι λειτουργούν για το κοινό καλό ενώ στην πραγματικότητα και αποδεδειγμένα στόχος τους είναι η υπονόμευση του έργου του Δήμου, η απαξίωση των αιρετών και των υπηρεσιακών στελεχών του για προσωπικά οφέλη.
Αντιμετωπίσαμε πολλά και δύσκολα , παραμένουμε ενωμένοι και δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει πολιτικά «παιχνίδια» σε βάρος μας και κατ’ επέκταση στους δημότες μας.
Ο Δήμος δεν αποτελεί τρόπαιο για κανέναν!!! Αυτά για την ώρα... 
Κολλάρος Γεώργιος
Βαλκαμλής Βασίλειος
Διονυσίου Γεώργιος
Κιάσσος Εμμανουήλ 
Μητσός Μιχαήλ 
Στάντζος Γεώργιος 
Βογιατζής Κωνσταντίνος 
Κάϊλα Δέσποινα
Καρράς Ευάγγελος