20 Ιανουαρίου 2023

Ενα ακόμα ξενοδοχείο «Cook’ s» θα ανοίξει εφέτος στη Ρόδο

 

Ενα ακόμη ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club θα ανοίξει φέτος στη Ρόδο. Το νέο Cook’s Club Kolymbia Rhodes θα είναι έτσι το πέμπτο Cook’s Club ξενοδοχείο στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα τρία βρίσκονται στο νησί μας.
Το νέο ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει από τον Μάιο βρίσκεται κοντά στην παραλία των Κολυμπίων. Αποτελείται από επτά κτήρια με 271 προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμού δίκλινων και μονόκλινων δωματίων και σουιτών. 

Υπάρχουν επίσης δύο εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, τρία μπαρ και τρία εστιατόρια, μεταξύ των οποίων ιταλικό και ασιατικό street food. Στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού προγράμματος, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κλασικές βραδιές clubbing με DJs, θεματικά πάρτι και αποκλειστικές εκδηλώσεις.
Πέρυσι, είχε ανοίξει το Cook’s Club Ialysos Rhodes και το 2020 είχε ανοίξει το Casa Cook Rhodes, το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας που βρίσκεται επίσης στην περιοχή των Κολυμπίων. Το Cook’s Club Ialysos είναι ένα θέρετρο μόνο για ενήλικες (adults only) με 83 δωμάτια, που προσφέρουν μπανγκαλόους, σουίτες με ιδιωτική πισίνα, σουίτες με ιδιωτικό κήπο στην οροφή και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται από φέτος να επεκταθεί.


“Το πρώτο μας έργο, το Hotel Casa Cook Rhodes, είχε ήδη μεγάλη επιτυχία. Στο Cook’s Club Kolymbia Rhodes, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια βέλτιστη εμπειρία διακοπών για τους επισκέπτες του Cook’s Club, που θα διαπνέεται από το πνεύμα της αυθεντικής ροδίτικης φιλοξενίας”, αναφέρει ο Παναγιώτης Πλατής, ιδιοκτήτης του Cook’s Club Kolymbia Rhodes στο fvw.
Σημειώνεται ότι το Hotel Casa Cook Rhodes βρέθηκε το 2021 ανάμεσα στα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία έπειτα από αξιολόγηση ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, στο Tripadvisor στο πλαίσιο των Travellers’ Choice Awards.
Το Cook’s Club Ialysos είναι ένα θέρετρο μόνο για ενήλικες (adults only) με 83 δωμάτια, που προσφέρουν μπανγκαλόους, σουίτες με ιδιωτική πισίνα και σουίτες με ιδιωτικό κήπο στην οροφή.
Τα ξενοδοχεία του Cook’s Club στοχεύουν στο να προσελκύσουν ένα νεανικό κοινό και να προσφέρουν μία εμπειρία διακοπών, προσαρμοσμένη στις προσδοκίες του.


Τα θέρετρα έχουν ως στόχο να συνδυάσουν την τοπική αρχιτεκτονική με μια σύγχρονη ατμόσφαιρα. Η διακόσμηση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους γήινους τόνους, καθώς και στον απλό και καινοτόμο σχεδιασμό, συχνά με ξύλινα έπιπλα.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το εμπορικό σήμα του Cook’s Club αποκτήθηκε από την Fosun Tourism Group έπειτα από την πτώχευσης του κορυφαίου τουρ οπερέιτορ Thomas Cook τον Δεκέμβριο του 2019. Ο όμιλος Fosun Tourism Group είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος όμιλος τουρισμού που δραστηριοποιείται στον τομέα της αναψυχής και του ελεύθερου χρόνου με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Σημειώνεται τέλος, ότι πριν την “κατάρρευση” του Thomas Cook και πριν εξαγοραστεί το brand από την Fonsun, άνοιξε το Cook’s Club City Beach Rhodes στο Μαντράκι. Πηγή:www.dimokratiki.gr