12 Ιανουαρίου 2023

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Κώστα Μουτζούρη στη Σάμο

 

Με δύο ακόμα δυναμικές υποψηφιότητες συνεχίζει να καταρτίζει  το ψηφοδέλτιο του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης στη Σάμο.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε απόψε πέρα από τους Περιφερειακούς Συμβούλους που ήδη υπάρχουν στην ομάδα του εντάσσονται και δυο νέα μέλη.

Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου κ. Γιάννη Καλτάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανατολικής Σάμου κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη.

Ο κ. Καλτάκης έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δήμου Πυθαγορείου ενώ τώρα είναι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου. Είναι παντρεμένος με την εφοριακό υπάλληλο Μαρία Παξιμαδά από τον Πύργο της Σάμου και έχει δύο παιδιά τον Γιώργο, οικονομολόγο και γραμματέα της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου και την Αθανασία δικηγόρο.

Ο κ. Μαυρατζώτης έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχοντας λάβει πολλές φορές πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κόσμου σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις έχει διατελέσει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου επί θητείας Μιχάλη Αγγελόπουλου, είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σάμου ενώ δραστηριοποιείται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στον χώρο του Τουρισμού.

Πρόκειται αναμφίβολα για δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες που θα αναβαθμίσουν τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης» του κ. Μουτζούρη. «Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

https://www.samos24.gr/