12 Ιανουαρίου 2023

"Ανατροπή" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου




Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και ευημερία.
Το νέο έτος, 2023, είναι έτος αυτοδιοικητικών εκλογών για τον τόπο μας και η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" ανακοινώνει την συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου. 
Υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, πτυχιούχος οικονομικών και μαθηματικών, διπλωματούχος μεταπτυχιακών σπουδών «Αναλογιστικά - Χρηματοοικονομικά μαθηματικά» και «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική», ο οποίος έχει συνεχή αυτοδιοικητική πορεία ως επικεφαλής παράταξης και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 στον ενιαίο Δήμο Σάμου και από το 2019 στον νέο Δήμο Ανατολικής Σάμου. 


Όλα αυτά τα χρόνια έχει διατελέσει μέλος σε επιτροπές του Δήμου (οικονομική επιτροπή, επιτροπή ποιότητας ζωής), μέλος σε ΝΠΔΔ (σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δημοτικό γηροκομείο Βαθέος – Ίδρυμα Ντάελ), μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΑΕΚΤ νομού Σάμου, όπως και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου. Καθ’ όλη την διάρκεια της νυν δημοτικής θητείας, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς, έδωσαν με επιτυχία την μάχη τους και ήταν η φωνή των πολιτών για τα προβλήματά τους, χωρίς εξαρτήσεις από κανέναν.
  Η "Ανατροπή" παραμένει σταθερή στις αξίες και τα ιδανικά της, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη, πάντα με εφικτές προτάσεις, με στόχο και όραμα για ανάπτυξη. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια, τους ίδιους ανθρώπους σε εναλλαγή θέσεων και τίποτα ουσιαστικό να μην υλοποιείται. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να ξαναδούμε ή να επιλέξουμε τους ίδιους "σωτήρες", τους ίδιους κορεσμένους υποψηφίους που μόνο προβλήματα έχουν δημιουργήσει στον τόπο.
 Βασικές αρχές που όλοι πρέπει να υπηρετήσουμε και υποδομές που πρέπει να δημιουργήσουμε για να αντιμετωπίσουμε τις χρόνιες ανάγκες που δυστυχώς είναι ακόμα επίκαιρες: δημοκρατία, συμμετοχικές διαδικασίες, ποιότητα ζωής, νέα σχολεία, βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί, συγκοινωνία, οδικό δίκτυο, αγροτική οδοποιία, μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, καθαριότητα, ανακύκλωση, ασφαλές πόσιμο νερό, αθλητικές εγκαταστάσεις, πρωτογενής τομέας, σφαγείο, εμπόριο, αναβάθμιση τουριστικού προϊόντος, όπως και άλλα πολλά.
Τα στελέχη και οι υποψήφιοι της δημοτικής μας παράταξης έχουν προγραμματισμό και όραμα για την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Είναι άφθαρτοι, δεν είναι άτομα του  παρελθόντος, των συμφερόντων, των πελατειακών σχέσεων και του πολιτικού κατεστημένου. Άτομα έτοιμα για την ανατροπή και την δημιουργία σταθερών βάσεων για έναν Δήμο φιλικό στους κατοίκους και στους επισκέπτες του. Έναν τόπο με υποδομές για ανάπτυξη και δημιουργία, ώστε οι νέοι άνθρωποι να μένουν στον τόπο τους και να μην ερημώνει το νησί μας.
Η "Ανατροπή" είναι εδώ με λύσεις στις χρόνιες αγκυλώσεις του τόπου και είναι ανοιχτή σε όλους αυτούς που πραγματικά θέλουν να κάνουν την αλλαγή με μία διαφορετική και ουσιαστική προσέγγιση για την πρόοδο του νησιού μας.  
Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή, την δημιουργία, την ανατροπή… σας θέλουμε όλους δίπλα μας… δώστε δύναμη στην φωνή σας… για τον τόπο μας, για τον Δήμο μας, για το νησί μας…