12 Ιανουαρίου 2023

Εορταστικές επισκέψεις του Δημάρχου Δυτικής Σάμου

 

Το Δήμο Δυτικής Σάμου επισκέφθηκαν για ανταλλαγή ευχών ο Βουλευτής Νομού Σάμου κ.  Χριστόδουλος Στεφανάδης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης  Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης οι οποίοι ευχήθηκαν στο προσωπικό και στην δημοτική αρχή “Καλή χρονιά με υγεία και Καλή συνεργασία”.

Επίσκεψη στην αγορά του Καρλοβάσου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου , Αλέξανδρος Λυμπέρης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όπου αντάλλαξαν ευχές με τους εμπόρους και τους συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αγορά.

Η τόνωση της αγοράς τις ημέρες των εορτών αποτελεί σημαντική ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και δημιουργεί ευχάριστο κλίμα για όλους μας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη λόγω των εορτών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος  Λυμπέρης στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβάσου, στο Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου, στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, στα στρατόπεδα της περιοχής  καθώς και στο Πυροσβεστικό  Κλιμάκιο Καρλοβάσου  όπου παρέδωσε πέντε φορητούς ασυρμάτους για τις ανάγκες του κλιμακίου.

Ο Δήμαρχους ευχαρίστησε τις υπηρεσίες για την άριστη συνεργασία που υπήρξε τον περασμένο χρόνο με την ευχή και το νέο έτους να συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα.

Επίσης ευχήθηκε  ιδιαίτερα στους εργαζόμενους που το καθήκον απαιτεί να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους “Καλή χρονιά με υγεία!”