13 Ιουλίου 2022

Άλλα λέει σε δελτίο τύπου ο δήμος ανατολικής Σάμου άλλα λέει ο Διονυσίου



Σε δελτίο τύπου ο δήμος ανατ. Σάμου στις 9 Ιουλίου 2022 αναφέρει τα δυο σημεία συνάντησης  που είχε με τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για να τον ενημερώσουν .Τον συνάντησαν σε δυο σημεία  στο άνω βαθύ και στο Δημαρχείο .

Αρα αυτά που γράφει ο Διονυσίου ότι πήγε τάχα στην πλατεία να ενημερώσει τον Τσίπρα είναι φτηνές δικαιολογίες  άλλων εποχών  ... τα ψέματα στην πολιτική και μάλιστα νέων ανθρώπων κάνουν κακό στην Υγεία .

Στην πλατεία κ.Γιωργο Διονυσίου δεν είχες καμιά υποχρέωση να εμφανιστείς για να  ενημερώσεις δήθεν τον πρώην Πρωθυπουργό .

Το τι θα κάνει το κόμμα σου  η νέα δημοκρατία   με εσένα... εμένα δεν με αφορά όμως την υπογραφή-ταφόπλακα στο νησί  σου ήξερες να την βάλεις για να γίνει η κατασκευή του κέντρου μεταναστών στου Ζερβού και δεν σε είδα να αντιδράς για την απόφαση 37 του δημοτικού συμβουλίου που την κουρελιάσατε!!!



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Αλέξη Τσίπρα υποδεχτήκαμε σήμερα στο νησί και στο Δήμο Ανατολικής Σάμου. Ο Δήμαρχος κύριος Στάντζος τον υποδέχθηκε στην Κοινότητα Βαθέος μαζί με τον Πρόεδρο κ. Σεϊρλή, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μητσό, Διονυσίου και Βογιατζή. Εκεί επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο και το κτίριο της Κοινότητας που υπέστησαν σοβαρές βλάβες από τον σεισμό και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τις υπηρεσίες και τη δημοτική αρχή και για το στάδιο αποκατάστασής τους.

Στη συνέχεια και μετά την επίσκεψή του στην πόλη της Σάμου, ο κύριος Τσίπρας βρέθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συζήτηση με τον Δήμαρχο, παρουσία του Βουλευτή Χίου κ. Μιχαηλίδη, για όλα τα θέματα του Δήμου και των δημοτών που απασχόλησαν και απασχολούν, όπως την πορεία των ενεργειών αποκατάστασης από το σεισμό, το μεταναστευτικό, την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας κ.α.

Ο κύριος Τσίπρας αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός προγράμματος ανασυγκρότησης για τη Σάμο μετά από όλες τις κρίσεις που πέρασε και στηρίζει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.