27 Οκτωβρίου 2024

Εποικοδομητική συνάντηση για νέες τουριστικές συνεργασίες μεταξύ Χίου και Τσεσμέ

 

Σε μια σημαντική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Τσεσμέ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου, κ. Γιώργος Μυλωνάδης, συναντήθηκε με τη Δήμαρχο του Τσεσμέ, κα. Lal Denizli, και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τεχνών και Βιοτεχνίας της πόλης, κ. Osman Kofuncu.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση μιας νέας πρωτοβουλίας του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων της Χίου, η οποία αφορά τη σχεδίαση μελλοντικής τουριστικής δράσης. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε θετικό και παραγωγικό κλίμα, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη βάση μιας συνεργασίας που θα μπορούσε να ενισχύσει τη διασυνοριακή τουριστική ανάπτυξη και τις κοινές δράσεις στους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο γειτονικών περιοχών και υπογραμμίζει τη σημασία των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος και στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Στη βάση της συμφωνίας, θα προωθηθούν συγκεκριμένες δράσεις που αναμένεται να ωφελήσουν τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και να ενισχύσουν τη ροή επισκεπτών.

ΠΗΓΗ https://www.politischios.gr/