17 Σεπτεμβρίου 2024

Με παρέμβαση Αθανασίου, δεν θα ισχύσει αναδρομικά το χαράτσι των 5 ευρώ

 

Αυτό ανακοίνωσε στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης η Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Αλεξανδρή που είναι ιδιαιτέρα γραμματέας του βουλευτή
Την διευθέτηση του ζητήματος της αναδρομικής ισχύς του πεντάευρου χαρατσιού ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του  Δημοτικό Συμβουλίου Μυτιλήνης, την Δευτέρα το απόγευμα, η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δήμητρα Αλεξανδρή η οποία είναι ιδιαιτέρα γραμματέας του βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου.


Μάλιστα η κ. Αλεξανδρή σημείωσε ότι ο ίδιος ο βουλευτής ενημερώθηκε για το πρόβλημα και μίλησε και με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα για το σοβαρό αυτό θέμα το μεσημέρι.
Όπως είπε,  το ζήτημα φαίνεται ότι θα λυθεί και το επόμενο διάστημα θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον βουλευτή και δεν θα ισχύσει αναδρομικά το μέτρο του πεντάευρου χαρατσιού ανά επιβάτη.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Δήμαρχος σημείωσε ότι αναμένονται θετικές εξελίξεις για το θέμα και ότι η δημοτική αρχή πιέζει προς πάσα κατεύθυνση για την επίλυση του προβλήματος

ΠΗΓΗ stonisi.gr/