5 Ιουλίου 2024

Ενα μπάχαλο το Νοσοκομείο της Σάμου ...ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου και του Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με την παραίτηση των αναισθησιολόγων

 

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου  
                                                                                           
Προς: Διοίκηση ΓΝ Σάμου

Θέμα: Έγγραφο 9231

Καταδικάζουμε!
Οι αποδέκτες του εγγράφου ασκούν με ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους. Απόκλιση από αυτά, δεν νομιμοποιείστε να ζητάτε. Γνωρίζετε ότι το νοσοκομείο λειτουργεί μόνο από το φιλότιμο των ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού. 
Εάν τηρήσουν οι ιατροί την νομιμότητα ως προς την εργασία τους, το νοσοκομείο θα πάψει να λειτουργεί ουσιαστικά. Οι ιατροί είναι υπεύθυνοι, τηρούν το πρωινό ωράριό τους και υπερεφημερεύουν. Φροντίστε να στελεχωθεί το νοσοκομείο με νοσηλευτές και ιατρούς. Μην αναστατώνετε τη λειτουργία του με έγγραφα όπως αυτό που σχολιάζουμε, πολύ δε περισσότερο που είστε ενημερωμένοι από τη διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος ότι ο επιμελητής Α’ αναισθησιολόγος αποχώρησε από το νοσοκομείο με άδεια που του έδωσε η διευθύντριά του.
Φαίνεται ότι σας διαφεύγει  ότι υπηρετούν στο νοσοκομείο μόνο δύο ιατροί αναισθησιολόγοι. Σας ερωτούμε ευθέως: Μπορεί το νοσοκομείο να λειτουργήσει με δύο αναισθησιολόγους; Η απάντηση είναι όχι. Λειτουργεί; Η απάντηση είναι ναι. Πώς όμως λειτουργεί; Η απάντηση είναι με αυτοθυσία. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα αντέξουν. Οπωσδήποτε όχι εφόρου ζωής.
Με εκτίμηση
Δ.Σ. της Ε.Ν.Ι.Σ.
Εκπρόσωπος Ε.Ν.Ι.Σ. στην Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.



Η απαράδεκτη επιστολή της διοικήτριας του Νοσοκομείου ζητάει τα ρέστα από τους γιατρούς δυστυχώς κυρία διοικήτρια αποτύχατε στο έργο σας και εσείς και οι προστάτες σας