6 Ιουνίου 2024

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟ :Θεωρούμε ότι πρόκειται για persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο), καθώς η αναλήθεια των υποσχέσεων του και η κοροϊδία που έχει σκορπίσει στο σεισμόπληκτο νησί, είναι εξόφθαλμες!


Από δίπλα τα κομματικά στελέχη της  νέας δημοκρατίας 


 Η δημοτική παράταξη "Σύμπραξη προοδευτικών πολιτών Δυτικής Σάμου" με αφορμή την έλευση στο νησί του υφυπουργού κ. Τριαντόπουλου, εκφράζει τη διαφωνία της με τις θεσμικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν. Θεωρούμε ότι πρόκειται για persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο), καθώς η αναλήθεια των υποσχέσεων του και η κοροϊδία που έχει σκορπίσει στο σεισμόπληκτο νησί, είναι εξόφθαλμες!

 
Μια ακόμα θεσμική συνάντηση και μάλιστα στα πλαίσια της "προεκλογικής ευαισθησίας" του κ. Τριαντόπουλου, μόνο αναξιοπρέπεια έχει να προσθέσει.

 Αντίθετα εκτιμούμε ότι αξιοπρεπής αλλά και χρήσιμη θα ήταν μια εμφατική και επιδεικτική άρνηση των αρχών του νησιού να συναντηθούν μαζί του. Όχι για λόγους πείσματος η επίδειξης ανυπακοής, ούτε μόνο για λόγους αξιοπρέπειας, αλλά και ως μοχλός πίεσης δια της δημοσιοποίησης της "πόρτας" που θα εισπράξει.

 Οι τυπικές προεκλογικές επισκέψεις και τα δήθεν συμβούλια με τους τοπικούς άρχοντες για το καλό του τόπου, μόνο καθρεφτάκια μοιράζουν και μάλιστα από ανθρώπους που θα έπρεπε να ντρέπονται να επισκεφτούν το νησί!

 Παρακολουθούμε γενικώς τελευταία μια "πασαρέλα" κυβερνητικών στελεχών με συνεχείς υποδοχές και φωτογραφήσεις με το δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους.

 
Εμείς θεωρούμε ότι αξία έχει η σθεναρή διεκδίκηση αυτονόητων που δυστυχώς δεν υπάρχουν και όχι οι εθιμοτυπικές συναντήσεις, οι υποδοχές και οι φωτογραφήσεις.