11 Ιουνίου 2024

Μπαζώνουν το μήνυμα



 Η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός δεν θέλουν να διαβάσουν το μήνυμα των εκλογών. Θα επιδιώξουν να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους, να μπαζώσουν το μήνυμα
Η άρνηση της κυβέρνησης να πάρει οποιοδήποτε μέτρο για την ακρίβεια ήταν γνωστή και πριν από τις εκλογές. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα θα περίμενε κανείς να πάρει κάποια μέτρα, έστω για τα μάτια του κόσμου. Αντ’ αυτού ακούμε για ανασχηματισμό, ταυτόχρονα με τη συζήτηση για την αναγκαιότητα να ασχοληθεί με θέματα που μπορεί να ενόχλησαν μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της Ν.Δ., όπως ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Στροφή προς τα δεξιά είναι η προτροπή γνωστών στελεχών της κυβερνητικής παράταξης, αφού ψηφοφόροι έφυγαν δεξιότερα. Μόνο που τα προβλήματα είναι η ακρίβεια, είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία, είναι τα Τέμπη (συμπεριφορά των πολιτικών προς τον Έλληνα πολίτη, το Κράτος Δικαίου κ.λπ.).



Η κυβέρνηση δεν θέλει να λάβει μέτρα για τα προβλήματα γιατί δεν θέλει να αλλάξει την πολιτική της, δεν θέλει να αλλάξει την πορεία της, τη στήριξη των μεγάλων αλυσίδων και σε βάρος των μικρομεσαίων. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός δεν έχουν λάβει κανένα μήνυμα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Και ο λόγος είναι πως δεν θέλουν να διαβάσουν το μήνυμα, γιατί δεν τους βολεύει. Θα επιδιώξουν να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους, θα προσπαθήσουν να στρέψουν την προσοχή σε θέματα που δεν ακουμπάνε τα συμφέροντα, τα οποία τελικώς εξυπηρετούν. Προτιμούν, λοιπόν, να μπαζώσουν το μήνυμα με διάφορα θέματα, αντί να φροντίσουν να αλλάξουν την κατάσταση, δίνοντας διέξοδο στα αδιέξοδα και στις αγωνίες των πολιτών.
ΠΗΓΗ Η ΑΥΓΗ