17 Ιουνίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη στο Καρλόβασι

 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2024 στο Κλειστό Γήπεδο Καρλοβασίου. Ο θεσμός, που έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς και πολιτιστικούς αγώνες του τόπου μας, προσέλκυσε πλήθος αθλητών και θεατών.  Το 7ο Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τη δύναμη του αθλητισμού να ενώνει ανθρώπους και να προάγει αξίες, όπως η ευγενής άμιλλα και η αλληλεγγύη. 



Διαθέτει πλέον μακρά παράδοση και υψηλό κύρος, προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, και συνεχίζει να εμπνέει τις νέες γενιές αθλητών καλλιεργώντας χαρούμενες και υγιείς παιδικές εμπειρίες.  Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους φορείς που συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση του αγώνα, το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου - Hellenic Rescue Team of Samos, στήριγμα σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον Ιωνικό - Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καρλοβασίου. Επίσης, το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου, που αποτέλεσε τον βασικό παράγοντα για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης, μεγιστοποιώντας την  ασφάλεια για τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και την 79ΑΔΤΕ για τη συμβολή του ασθενοφόρου.

 Εγκάρδιες ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης, τον ΑΒ Βασιλόπουλο και τον κ. Δημήτρη Δημητρίου για τα προϊόντα που μας παρείχαν, τον κ. Κυριάκο Ευσταθίου για τον εξοπλισμό που προσέφερε στον χώρο και τον κ. Απόστολο Καραγιάννη για την παραχώρηση ψυγείου. Ακόμη, τα καταστήματα Dust and Cream στο Καρλόβασι, την Auto Marn Car Rental, τη Σχολή Οδηγών Αθανάσιος Θεοδοσιάδης, το Γυμναστήριο Samos Metalize Box, το κατάστημα Οίκος Έπιπλα και το All Day Bar Cinema Cafe Karlovasi. Επιπρόσθετα, στον κ. Θεόδωρο Λεουτσάκο για όλη τη βοήθεια που μας προσέφερε σχετικά με την οργάνωση του αγώνα, τον κ. Γιώργο Αναγνώστου, κ. Νίκο Σκαφίδα για τη μουσική κάλυψη και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε θερμά τους γυμναστές κ. Μανώλη Μαθιό και κ. Γιάννη Χατζηνικολάου, όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο αγώνας. Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Μανώλη Νικολού, τον εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού κ. Δημήτρη Θρασυβούλου, το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου, όπως και το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Καρλοβασίου και τον Πρόεδρο του Σταδίου Βαγγέλη Μαούνη.  Ας κρατήσουμε το ότι οι αγώνες από τη φύση τους αποτελούν «γιορτές» και φέρνουν κοντά συναθλητές και φίλους.

Με εκτίμηση,
 ο Αντιδήμαρχος
Ευάγγελος Μαρνέζος
Οικονομικών, Αθλητισμού, Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων