28 Φεβρουαρίου 2024

Έξαλλοι αγρότες με τον Τριαντόπουλο – «Μοίρασε χρήματα στη Μαγνησία, σε εμάς τίποτα»

 Τα φιλαράκια ...φωτογραφία αρχείου 

Εν αναμονή της καθόδου στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Σήμερα το πρωί της Παρασκευής ένα ακόμη δυναμικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην Αγιά Λάρισας.

Οι αγρότες της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν βγάζοντας τα τρακτέρ τους στους δρόμους διατρανώνοντας την μη ικανοποίησή τους από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός σε αντιπροσωπεία των αγροτών σε συνάντησή τους στο Μαξίμου, την περασμένη Τρίτη.

«Είναι ψίχουλα αυτά που μας έδωσε ο πρωθυπουργός» τόνισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αγιάς κ. Βασίλης Σμυρλής για να συμπληρώσει: «Αυτό που αισθανόμαστε δεν είναι απογοήτευση, είναι αγανάκτηση και οργή. Και κάτι που συμβαίνει εδώ στην Αγιά.

 Ο κ. Τριαντόπουλος μας παραπέμπει σε εποχές Μαυρογιαλούρου. Μοίρασε χρήματα στη Μαγνησία γιατί οι συνάδελφοι εκει αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα, αλλά στην Αγιά που είχε τεθεί σε έκτακτη ανάγκη και κηρύχθηκε πλημμυρόπληκτος, δεν έδωσε τίποτα. Ζητάμε άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις και για εμάς».