1 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Χατζηχριστοδούλου :υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου...Ήρθε η ώρα για την “Ανατροπή

 


Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου κατάγεται και μένει μόνιμα στη Σάμο. Είναι καθηγητής Μαθηματικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σάμου και υπηρετεί στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου. Είναι κάτοχος πτυχίων Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και είναι διπλωματούχος μεταπτυχιακών σπουδών «Αναλογιστικά - Χρηματοοικονομικά μαθηματικά» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική» από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μιλάει Αγγλικά ως ξένη γλώσσα και κατέχει τα πτυχία της μουσικής: Ωδική, Αρμονία, Αντίστιξη, Φυγή και Πιάνο.


Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου έχει συνεχή αυτοδιοικητική πορεία ως επικεφαλής παράταξης και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 στον ενιαίο Δήμο Σάμου και από το 2019 στον νέο Δήμο Ανατολικής Σάμου. 

Όλα αυτά τα χρόνια έχει διατελέσει μέλος σε επιτροπές του Δήμου (οικονομική επιτροπή, επιτροπή ποιότητας ζωής), μέλος σε Νομικά Πρόσωπα Δημόσιου Δικαίου (σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δημοτικό γηροκομείο Βαθέος – Ίδρυμα Ντάελ), μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Τεχνολογίας νομού Σάμου, όπως και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου.