6 Σεπτεμβρίου 2023

Υπερ πάντων νεοδημοκρατικός αγώνας για τον Στεφανή

 

Τα μεγάλα όπλα ρίχνει στην εκλογική μάχη η ΝΔ, προσπαθώντας να μην υποστεί την πανωλεθρία των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια και να μην “δει” τον Κωνσταντίνο Μουτζούρη να τερματίζει και πάλι νικητής.

Στο νησί μας βρέθηκε και παραχώρησε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, ο Τάσος Γαϊτάνης, μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα της ΝΔ και πρώην Βουλευτής.

Ο κ. Γαϊτάνης ζήτησε ψήφο υπέρ του υποψήφιου που στηρίζει το κόμμα του στις περιφερειακές εκλογές. “Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι αποτελεσματικός εργατικός όπου κι αν δοκιμάστηκε” ανέφερε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας πως με τον κ. Στεφανή θα γίνει η “επανεκκίνηση της περιφέρειας, θα δοθεί νέα προοπτική και θα μπει ένα τέλος στη στασιμότητα”.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Γαϊτάνης υποστήριξε πως η Περιφέρεια Β. Αιγαίου έχει μείνει πολύ πίσω στην απορροφητικότητα πόρων και δεν έχει αποκτήσει τη δική της ταυτότητα.

Ο ίδιος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η υποψηφιότητα Στεφανή ήρθε από το Μαξίμου ως “τιμωρία” για τη στάση του Περιφερειάρχη και κυρίως των αντιπεριφερειαρχών της Χίου σχετικά με το μεταναστευτικό και την αποτροπή κατασκευής υπερδομής στο νησί, αλλά υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι τιμωρός και επιδιώκει να εκλέξει περιφερειάρχες στις 13 περιφέρειες της χώρας με τους οποίους θα μιλούν την ίδια γλώσσα και θα μπορούν να συνεργαστούν.

Μένει βέβαια να αποδειχτεί στην πράξη αν οι Νοεδημοκράτες της Χίου  θα “υπακούσουν” ή αν η αντίδραση τους θα είναι η ακριβώς αντίθετη για όσους νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με… πρόβατα.

ΠΗΓΗ https://astraparis.gr/