11 Μαΐου 2023

Blue Star Ferries: Εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια 30% για διακοπές στο Βόρειο Αιγαίο



 Προϋπόθεση η 4ήμερη διαμονή σε αυτά
Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα κάτωθι 5 νησιά του Αιγαίου: Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που το ξεκίνησε το 2015 ως μία πράξη και προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που είχε δημιουργηθεί λόγω του μεταναστευτικού και η οποία συνεχίζεται και αυτή τη θερινή περίοδο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.
Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.