16 Μαΐου 2023

Αινιγματική δήλωση Μαλέλη για την επόμενη μέρα

 

Δελτίο τύπου με το οποίο δηλώνει την παρουσία του εβδομάδες μετά την τελευταία φορά που είχε ξανά εμφανιστεί αυτή την φορά από την Λήμνο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταμάτης Μαλέλης. Ένα δελτίο το οποίο όπως φαίνεται "αναγκάστηκε" να στείλει καθώς οι δικαιολογημένοι ψίθυροι και οι φήμες λόγω της μεγάλης απουσία του από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου είχαν ενταθεί. Ενδεχομένως το συγκεκριμένο δελτίο να έχει σκοπό να καθησυχάσει τους συνεργάτες του κ. Μαλελη οι οποίοι προφανώς και δεν είχαν απάντηση στις μέχρι σήμερα φήμες περί αποχώρησης του από τις εκλογές.

 Ωστόσο διαβάζοντας κανείς προσεκτικά το δελτίο μάλλον θα μπερδεύτηκε περισσότερο για τις προθέσεις του κ. Μαλέλη ως προς την υποψηφιότητα του. Και αυτό καθως πέραν της επίθεσης πάλι αόριστα και προς άγνωστη κατεύθυνση για λάσπη κτλ ο ίδιος δεν ξεκαθαρίζει αν θα είναι τελικά υποψήφιος ή όχι λέγοντας απλά ότι θα τα πούμε μετά τις εκλογές με προτάσεις για το καλό της πατρίδας. Και γιατί της πατρίδας και όχι του Βορείου Αιγαίου; Προτάσεις με τη ιδιότητα; Θα εινσι τελικά υποψήφιος ο κ. Μαλελης; Και αν τα πούμε μετά τις εκλογές ποιες εκλογες εννοεί; Αυτές της Κυριακής, αυτές του Ιουλίου που εκτός απροόπτου θα γίνουν οι αυτές του Οκτωβρίου; Η δήλωση του Κ. Μαλέλη.

"Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται στον Τοπικό Τύπο που με αφορούν έμμεσα ή άμεσα, θέλω να τονίσω τα εξής:

Όλο αυτό το διάστημα ασχολούμαι αποκλειστικά με το κανάλι που εργάζομαι , το MEGA , στην δύσκολη αυτή προεκλογική περίοδο. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία όπως την κάνω επί 35 χρόνια από Διευθυντικές θέσεις στα μεγάλα κανάλια.

Δεν έχω καιρό ούτε για μικρότητες, ούτε για ίντριγκες, ούτε για καμαρίλες, ούτε για …λάσπη και υπονομεύσεις. Αυτά τα αφήνω σε αυτούς που ζουν στο σκοτάδι του μικρόκοσμού τους.

Και φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αναλυτές «του πόντου» που σιτίζονται από το δημόσιο κορβανά.

Θα τα πούμε μετά τις εκλογές με προτάσεις για την πατρίδα μας που όλοι αγαπάμε."

πηγή https://www.lesvospost.com/