7 Μαρτίου 2023

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “ITB”2023 στο Βερολίνο συμμετέχει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “ITB”2023 στο Βερολίνο, που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 9 Μαρτίου συμμετέχει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με δικό του booth στο περίπτερο του ΕΟΤ.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως για επαγγελματίες και είναι πολύ σημαντική για τη προώθηση της Σάμου ως τουριστικό προορισμό.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την προβολή ολόκληρου του νησιού της Σάμου και την προώθησή του ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, φιλοξενεί στο περίπτερο και τον Δήμο Δυτικής Σάμου, με κοινό στόχο την ενίσχυση του προορισμού και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, με στοιχεία βιωσιμότητας και ανάπτυξης.
Το περίπτερο του Ε.Ο.Τ στην ΙΤΒ 2023 βρίσκεται στην Αίθουσα 1. 1a, συγκεκριμένα στη  θέση 101, 101a και το booth του Δήμου Ανατολικής Σάμου είναι στο νούμερο 60.
Η τουριστική έκθεση του Βερολίνου συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα «ραντεβού» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας με σημαντικές αναφορές σε όλες τις εκφάνσεις της τουριστικής βιομηχανίας. 
Τον Δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσωπούν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κα Δέσποινα Κάιλα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών &  Διοικητικών κος Γεώργιος Διονυσίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτριος Έλληνας και ο προϊστάμενος του τμήματος τουρισμού & αθλητισμού του Δήμου, κος Κωνσταντίνος Κτίστου. Συμμετέχουν επίσης πολλοί τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι από το νησί.
Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου