8 Νοεμβρίου 2022

Πολυπληθής αντιπροσωπεία της Ρόδου συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου



 Με την παρουσία πολυπληθούς αντιπροσωπείας από τη Ρόδο, ανοίγει μεθαύριο τις πύλες της η διεθνής έκθεση τουρισμού World Travel Market, που αναμένεται να έχει και πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς μετά από δύο χρόνια πανδημίας οι παράγοντες του τουρισμού συναντιούνται ξανά σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του είδους.

Εκτιμάται ότι πάνω από 100 άτομα, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, αλλά και επιχειρηματίες όπως ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες και διευθυντές ξενοδοχείων του νησιού μας θα δώσουν το «παρών» στην έκθεση του Λονδίνου ενώ θα παραβρεθούν επίσης ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου Χρήστος Μιχαλάκης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Θανάσης Βυρίνης κ.α.



Για τρεις μέρες από τις 7 έως και τις 9 του μήνα, θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να συναντηθούν και πάλι με τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό και να συζητήσουν μαζί τους τις προοπτικές της επόμενης τουριστικής περιόδου, που παρά τα σύννεφα στον ορίζοντα του ενεργειακού, εκτιμάται ότι θα είναι εξίσου καλή με τη φετινή.

Οι εκπρόσωποι της Ρόδου ταξιδεύουν για το Λονδίνο αρκετά αισιόδοξοι πατώντας πάνω στις αξιοθαύμαστες επιδόσεις του προορισμού που τους δίνουν μία πλεονεκτική θέση σε κάθε συζήτηση και διαπραγμάτευση. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προκύψουν ευχάριστες ειδήσεις από τις συναντήσεις, καθώς υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες που αποφάσισαν να προσθέσουν περισσότερες πτήσεις για την επόμενη χρονιά σε σχέση με φέτος και άλλες που ξεκινούν πολύ νωρίτερα το πρόγραμμά τους ενισχύοντας την αρχή της τουριστικής περιόδου στο νησί μας ή επεκτείνοντας το τέλος της.

Σε κάθε περίπτωση, η έκθεση του Λονδίνου θα δώσει κάποια πρώτα μηνύματα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα το 2023, καθώς με αυτή τη διοργάνωση γίνεται η επανεκκίνηση στην ουσιαστική επικοινωνία των ανθρώπων του τουρισμού.

ΠΗΓΗ https://www.rodiaki.gr/