4 Νοεμβρίου 2022

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν προσκάλεσε τον ΓΓ ΥΠΕΘΑ για την 28η Οκτωβρίου



 Απίστευτο! ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν προσκάλεσε τον ΓΓ ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνη Οικονόμου στην παρέλαση και τους εορτασμούς για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Ρεπορτάζ Ιωάννα Ηλιάδη

Πολλά είναι τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο ΓΕΕΘΑ και δείχνουν ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Είναι γνωστή η κόντρα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με την πολιτική ηγεσία την οποία δείχνει με κάθε ευκαιρία ότι πολύ θα ήθελε να «εκπαραθυρώσει».


Σε αυτή την προσπάθεια συμβαίνουν διάφορα κωμικοτραγικά τα οποία είναι άγνωστο εάν φθάνουν έως και το μέγαρο Μαξίμου, το οποίο φαίνεται τελικά να διατηρεί το κλίμα της τοξικότητας.

Σε ένα υπουργείο όπως το υπουργείο εθνικής άμυνας, το οποίο λειτουργεί με βάση την αυστηρή ιεραρχία, το να μην προσκληθεί από την στρατιωτική ηγεσία στην εθνική επέτειο η πολιτική ηγεσία, αποτελεί σοβαρό παράπτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΓΓ ΥΠΕΘΑ πήγε στην παρέλαση προσκεκλημένος άλλου φορέα, κάτι το οποίο είναι ντροπιαστικό για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Πλην όμως επειδή η Ελλάδα μετατρέπεται σε Ελλαδιστάν με τέτοιες νοοτροπίες, δεν υπάρχει καμία επίπτωση όταν συμβαίνουν τέτοια.

Έτσι λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ που δεν προσκλήθηκε από το το γραφείο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στους ερτασμούς για την 26η και 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ζητάει τώρα να μάθει γιατί δεν προσκλήθηκε σε καμία εκδήλωση, τόσο για την εθνική επέτειο όσο και για τους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν προσκάλεσε τον ΓΓ ΥΠΕΘΑ στην παρέλαση
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν προσκάλεσε τον ΓΓ ΥΠΕΘΑ στην παρέλαση

Την ίδια ώρα πάντως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως αποκαλύπτει το Militaire.gr, βραβεύεται από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και θεωρεί  υποχρεωτική η παρουσία των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων στην τελετή.

Η εκδήλωση θα γίνει το  Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στις 18:30 , ενώ μια ώρα αργότερα, στις 19:30 ξεκινάει η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας. Θα προφθάσει άραγε να πάει;

Προφανώς συμπτωματικό είναι και δεν θα πρέπει να δίνουμε σημασία ότι στον συγκεκριμένο Δήμο επανακλέχθηκε το 2019 η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, με το συνδυασμό του δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου και ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικής Ανάπτυξης.


ΠΗΓΗ https://armyvoice.gr/