8 Μαρτίου 2022

Πόλεμος και βαθύ σκοτάδι με «εξαφάνιση» Ελλήνων ειδικών και στοχοποίηση ΜΜΕ «ξεφεύγουν της γραμμής»

 

Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας έχει καταδικαστεί από κάθε λογικό άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πως αναλύει την κατάσταση που υπήρχε πριν από αυτόν και για όσα θα ακολουθήσουν. Αναφερόμαστε σε όσους εξακολουθούν να έχουν επαφή με την λογική, γιατί όσα γίνονται αυτές τις ημέρες του πολέμου ήρθαν για να μείνουν και δεν είναι καλά…

Δεν είναι ένας πόλεμος που «το φως πολεμά το σκοτάδι», γιατί τα «φώτα» έχουν σβήσει και από τα δύο στρατόπεδα. Η απόφαση των Ευρωπαίων να κατεβάσουν παραστάσεις, να ακυρώσουν εκδηλώσεις και να λογοκρίνουν ΜΜΕ από τη Ρωσία είναι ανατριχιαστική. Ακολούθησε η Ρωσία με το δικό της κύμα λογοκρισίας.

Η Ελλάδα δεν έχει μείνει «εκτός παιχνιδιού». Οι «ανεξάρτητοι οργανισμοί διασταύρωσης ειδήσεων» έχουν «βγει παγανιά»…

Τα θυμηθήκαμε όλα αυτά ψάχνοντας να βρούμε την συνέντευξη του Δρ Δημήτρη Σταθακόπουλου στην ελληνική έκδοση του Sputnik. Δεν υπάρχει πουθενά! 

Την ίδια ώρα γίνεται συντονισμένη επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Open, επειδή κάνει το λάθος να προσπαθεί να παρουσιάσει και άλλες απόψεις εκτός από αυτές της Δύσης.

Δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας ,είναι πόλεμος. Όσο τον αντιμετωπίζουμε «οπαδικά» δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Αν δεν προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τι τον προκάλεσε δεν υπάρχει ελπίδα να τελειώσει σύντομα. 

Δεν είναι δυνατόν όποιος καταδικάζει τον πόλεμο να χαρακτηρίζεται αυτομάτως «οπαδός» των Ουκρανών και όποιος ζητά απαντήσεις για τις ευθύνες της Δύσης να θεωρείται φίλο-Ρώσος.

Η αυτοκαταστροφική διάθεση μας να διχαζόμαστε για όλα είναι ξανά εδώ. Αν σ ΄ αυτό προσθέσουμε και τους επιπόλαιους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα του πολέμου, οι εξελίξεις δεν αναμένονται να ΄ναι ευχάριστες.

https://www.militaire.gr/