20 Μαΐου 2021

Σταμούλης Ιωάννης : Στόχος μας περισσότεροι Πυροσβέστες και ένα νέο όχημα φέτος στη Μύκονο



 Η οργάνωση της αντιπυρικής προστασίας της Μυκόνου στο επίκεντρο της σημερινής (19/05) επίσκεψης υψηλόβαθμων στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος στο νησί. 
 
Ο συντονιστής, Βορείου - Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Αρχίπυραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης, επισκέφθηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας τους, στα νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο και είχαν συνάντηση συντονισμού με τα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο νησί το μεσημέρι της Τετάρτης.

 
Από αριστερά: Ο αντιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης, η Εντεταλμένη Πολιτισμού / Δημοσιογράφος Ελένη Κοντιζά και ο Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης.
 

Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά στο Δημαρχείο για τον καλύτερο σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Δήμος Μυκόνου στέκεται πάντα αρωγός στη στελέχωση των Δημοσίων υπηρεσιών όπως και του Πυροσβεστικού Σώματος. 
 
Αύριο οι αξιωματούχοι του Πυροσβεστικού Σώματος θα επισκεφθούν τις νήσους Δήλο και Ρήνεια και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Σύρο. 

https://www.mykonosdaily.gr/