12 Ιουλίου 2020

«Η «Fraport Μυτιλήνης» κωφεύει στα αιτήματα του Συνδέσμου Επαγγελματιών αυτοκινητιστών «Ε.Δ.Χ. Μυτιλήνης»


 


ΕΡΩΤΗΣΗ
                                           

Του Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας


ΠΡΟΣ   Τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών
ΘΕΜΑ.    «Η «Fraport Μυτιλήνης» κωφεύει στα αιτήματα του Συνδέσμου Επαγγελματιών αυτοκινητιστών «Ε.Δ.Χ. Μυτιλήνης»



Κύριε Υπουργέ,
Από τα μέσα του περασμένου Μαΐου, τόσο ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών αυτοκινητιστών αυτοκινήτων «Ε.Δ.Χ. Μυτιλήνης», όσο και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με επιστολές και έγγραφα προς την εταιρεία «Fraport Greece» που διαχειρίζεται το περιφερειακό αεροδρόμιο της Μυτιλήνης «Οδ. Ελύτης», καταθέτουν προτάσεις και ζητούν από την εταιρεία «Fraport Μυτιλήνης» την δημιουργία πρόσθετων χώρων για την πιάτσα των ταξί, αλλά και χώρο αναμονής προμισθωμένων οχημάτων ταξί.
Παρά τα  σταλθέντα έγγραφα, όμως, τόσο του Σωματείου, όσο και της Περιφέρειας, η Δ/ση της «Fraport» εξακολουθεί να κωφεύει.
Όπως υποστηρίζουν οι ως άνω επαγγελματίες αυτοκινητιστές, μετά από επικοινωνία τους μαζί μας, η απραξία της «Fraport» όλο αυτό το διάστημα, θα έχει ως αποτέλεσμα την προβληματική εξυπηρέτηση των χρηστών του νέου αεροδρομίου, αλλά και την κακή εικόνα απέναντι στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.




Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. υπουργός  ,

Προτίθεσθε να παρέμβετε προς την εταιρία «Fraport Greece», ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προς υλοποίηση των ως άνω αιτημάτων του Συνδέσμου Επαγγελματιών αυτοκινητιστών αυτοκινήτων «Ε.Δ.Χ. Μυτιλήνης», όσον αφορά το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης «Οδ. Ελύτης, το οποίο διαχειρίζεται η ίδια;


Ο ερωτών Βουλευτής
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ