29 Ιουνίου 2020

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ γράφει η δικηγόρος κ.Ειρήνη Μαρούπα



Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα  ενεργητικά 40 χρόνια.  Τώρα πραγματοποιεί την απειλή της ασκώντας πραγματική κυριαρχία σε ελληνικά εδάφη και θάλασσες.  Στην Κύπρο, στην Θράκη, στο Αιγαίο, στο Καστελόριζο, στην Κρήτη. Στην Μακεδονία μας βρίσκονται "τα σύνορα της καρδιάς της"....
Η απειλή αυτή ονομάζεται απέραντη. Σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι διεκδικεί ο εχθρός σου και τελικά τα σύνορα θα διαμορφωθούν εκεί που θα τα σταματήσει το αίμα των λαών που θα πολεμήσουν.

Παρά τις συνθήκες αυτές, μολονότι είναι ορατή η εκκίνηση φανερών στρατιωτικών επιχειρήσεων της Τουρκίας εναντίον μας, καμία προετοιμασία των ενόπλων δυνάμεων και του ελληνικού λαού δεν λαμβάνει χώρα.
Την τουρκική βαρβαρότητα σε περίπτωση εισβολής, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να αποτρέψουν προεχόντως οι κάτοικοι (θυμηθείτε θηριωδίες εναντίον κούρδων κι ελλήνων σε Αρμενία, Πόντο, Σμύρνη, Κύπρο)!
Η  τρέχουσα κατάσταση στρατιωτικής ετοιμότητας του ελληνικού κράτους έχει ως εξής: 1. συνολικό στράτευμα, επαγγελματίες και κληρωτοί 110.000 άτομα. 2. υποχρεωτική στράτευση ανδρών. 3. Θητεία 9 μηνών κατά την διάρκεια της οποίας ο κληρωτός ρίχνει 2 βολές και δεν εκπαιδεύεται καθόλου σε τίποτα....
Η τουρκική απέραντη απειλή και ο  σοβαρός κίνδυνος  εθνικής ασφάλειας λόγω της ανεξέλεγκτης εισόδου, εγκατάστασης και διασποράς στην ενδοχώρα άγνωστων μάχιμων μουσουλμάνων δήθεν λαθρομεταναστών, συνιστούν επικείμενο ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ και απαιτούν άμεση αναμόρφωση της στρατιωτικής θητείας. Η ανάγκη είναι αδήριτη και επιτακτικά κρίσιμη!
Όλα τα κανονικά κράτη είτε αντιμετωπίζουν επιθετικότητα στην γειτονιά τους, είτε όχι, εκπαιδεύουν στρατιωτικά  ολόκληρο τον λαό τους, ώστε να γνωρίζουν οι εχθροί τους το ετοιμοπόλεμό τους και να μην σκεφτούν ποτέ να καταλάβουν εδάφη τους. Αυτός είναι ο ορισμός της αποτροπής!

Το Ισραήλ έχει υποχρεωτική στρατιωτική θητεία ανδρών 3 έτη και γυναικών 2 έτη με εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων και επανεκπαίδευση κάθε χρόνο μερικές εβδομάδες ως τα 50 έτη. Μετέτρεψε έτσι όλον τον λαό σε  στρατό της πατρίδας τους εσαεί.
Πέτυχε έτσι απολύτως τον στόχο αποτροπής ανάμεσα στα ετοιμοπόλεμα γειτονικά του εχθρικά κράτη!!
Η Ελβετία, που δεν ενεπλάκη σε πόλεμο από τον μεσαίωνα και η Φινλανδία  παρότι τα τελευταία 50 χρόνια δεν απειλείται από κανέναν, κρατούν ζωντανή την ρήση του Θουκυδίδη "ΤΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΜΕΝ, ΤΟ Δ'ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ"!!.
Δηλαδή η πραγματική ευτυχία είναι η ελευθερία!!, (η συλλογική ελευθερία διασφαλίζει την εθνική μας αυτοδιάθεση μέσα στα σύνορα του  κράτους μας).  Η δε ελευθερία εξασφαλίζεται με το ετοιμοπόλεμο και την γενναιότητά μας. Η ελευθερία έχει τίμημα για να την έχουμε. Διαφορετικά το κόστος είναι η εξαφάνιση του κράτους μας και η υποδούλωσή μας.

Η Ελβετία και η Φινλανδία λοιπόν έχουν υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών με εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων επί 5-6 μήνες και επανεκπαίδευση 3 εβδομάδες τον χρόνο. Οι έφεδροι έχουν στρατιωτικά όπλα στα σπίτια τους εσαεί. Προετοιμάζονται για πόλεμο για να έχουν ειρήνη!
Ο ελβετικός λαός με αυτοσυνειδησία το 1993 ψήφισε 92% όχι στην κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης.

Δεν είναι δυνατόν ο ελβετικός λαός που δεν πολέμησε και δεν γενοκτονήθηκε ποτέ και ο φινλανδικός που κράτησε νωπή την ανάμνηση της εισβολής και κατοχής από την Σοβιετική Ένωση το 1939 να εκπαιδεύονται ισοβίως στρατιωτικά και να είναι όλος ο λαός στρατός, ενώ ο ελληνικός λαός που έζησε 6 γενοκτονίες από τους Τούρκους κι απειλείται ξανά να μην εκπαιδεύεται στρατιωτικά!!!
Αυτή είναι συνταγή αυτοκτονίας...

Μόνο αν ο ελληνικός λαός γίνει  ετοιμοπόλεμος θα εξαφανιστεί η τουρκική απειλή. Διότι θα γνωρίζει η Τουρκία ότι θα αντιμετωπίσει ετοιμοπόλεμο στρατό 6.000.000. Ότι το κόστος της σε αίμα για να καταλάβει μία σπιθαμή θα είναι δυσανάλογα και παράλογα  μεγάλο σε σχέση με το όφελος!!!
Η άμυνα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΝ ΞΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ (Σουν Τζου)! Η κατοχή καθίσταται αδύνατη όταν ο λαός πολεμάει (αποτροπή διά αρνήσεως).

Η πατρίδα μας για να συνεχίσει να λέγεται Ελλάδα κατοικούμενη από Έλληνες, πρέπει να σπεύσει:
Υποχρεωτική στράτευση αντρών και γυναικών, 30 και 24 μήνες αντίστοιχα με εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων, ανάλογα την δυνατότητα. Επανεκπαίδευση κάθε χρόνο για 3 εβδομάδες ως τα 60 . Οι έφεδροι να έχουν στρατιωτικά όπλα στα σπίτια τους και να εντάσσονται μετά την απόλυσή τους στις εθνοφυλακές. Βουλευτές να εκλέγονται μόνον όσοι έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις (κατά το πρότυπο του Ισραήλ).

Θα αντιμετωπιστεί έτσι αμέσως το αριθμητικό πρόβλημα των ενόπλων δυνάμεων (λόγω δημογραφικής συρρίκνωσης, αποφυγής στράτευσης και μικρής θητείας) και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην τουρκική επεκτατικότητα.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ΄ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΣΤΡΑΤΟΥ! 6.000.000!
Θα μειωθεί συντριπτικά ο κίνδυνος εθνικής ασφάλειας των πόλεων με τους λαθρομετανάστες πράκτορες.
Τέλος η κυβέρνηση θα ταυτιστεί με τον ελληνικό λαό του οποίου το εθνικό φρόνημα παραμένει πάντοτε υψηλό.
Η συγκεκριμένη πρόταση είναι ο μοναδικός, άμεσος και εύκολος τρόπος να γύρουμε υπέρ μας την ζυγαριά κόστους - οφέλους στην απόφαση της Τουρκίας να μας επιτεθεί, αυξάνοντας εξαιρετικά πολύ το κόστος της. Διορθώνοντας μία βασική τρωτότητα του κράτους μας, (την αριθμητική ανεπάρκεια και την έλλειψη ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων).
 Εντέλει "εξαρτάται από εμάς αν θα ηττηθούμε". Αν γίνουμε "στρατός βάρους ενός τόνου", ετοιμοπόλεμοι για τα όσια και τα ιερά μας ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. (Σουν Τζου)