3 Ιουλίου 2018

Η πρώην Βουλευτής Ραχήλ Μακρή επικεφαλής του Μετώπου Νίκης για το Κέντρο προσφύγων στους Μυτιληνιούς

Ο Πάνος ο «ούτε νεκρός μνημόνια» και «δεν θα δεχτώ όνομα με Μακεδονία», παραδίδει στρατόπεδο σε χωριό της Σάμου που προοριζόταν να δοθεί στους κατοίκους για παιδική χαρά, κέντρο υγείας κλπ για να δημιουργηθεί δεύτερο ΚΥΤ προσφύγων στο νησί, σαν αυτό όπου τους έχουν ήδη πεταμένους και απαγορεύουν την είσοδο σε δημοσιογράφους. 
Εκεί που δεν ελέγχουν υγειονομικά τον «πληθυσμό» όπως αποκαλύπτουν δημοσιογράφοι και ενώσεις βλέπε δικηγορικός σύλλογος Σάμου, ένωση νοσοκομειακών γιατρών. 
Εύγε λοιπόν, στον Πάνο μας, τον μακεδονομάχο και μνημονιοφάγο, μην παραιτηθεί άλλο, φτάνει πια, κατάντησε ανέκδοτο.
Όλοι οι κάτοικοι του νησιού, όπως ορίζει το Σύνταγμα, χωρίς τον φόβο φασιστοειδών ή σταλινικών αποβρασμάτων, να βρίσκονται στην λαϊκή συνέλευση. 
Οι έντιμοι Έλληνες πολίτες είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν στις τοπικές κοινωνίες για την ζωή τους, όχι ένα μάτσο ανθελλήνων που βούτηξαν την εξουσία και κυβερνάνε πραξικοπηματικά με βία, εξαπάτηση, συκοφαντία και εκφοβισμό.
Δεν θα αφήσουμε να γίνει το ένδοξο ακριτικό νησί της Σάμου αποθήκη ψυχών που θέλει να μας στείλει πίσω ή Μέρκελ σαν Γερμανικά απόβλητα για ανακύκλωση!