22 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ " ΑΡΙΣΤΕΡΗ " ΕΛΠΙΔΑ ......ο δήθεν αριστερός βουλευτής μας



Άλλη μια απόδειξη για το ότι το παιχνίδι είναι πουλημένο και πολύ καλά στημένο είναι η απάντηση του Βολευτή μας , του δήθεν αριστερού Σεβαστάκη προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατρακάζο σχετικά με την επιστολή του τελευταίου προς την κυβέρνηση των Αθηνών

   Πρώτα από όλα θέλουμε για άλλη μια φορά να τονίσουμε πως όταν εξ αρχής δέχεσαι
τον " βιασμό" σου μετά δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον "βιαστή" σου , οπότε τόσο οι όψιμες αντιδράσεις τόσο της αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού εμάς τουλάχιστον μας αφήνουν παγερά αδιάφορους μιας και είναι για το θεαθήναι χωρίς δυναμική και δυναμισμό .

   Έπειτα θέλουμε να τονίζουμε κάποια πράγματα στον δήθεν αριστερό Βολευτή μας , έτσι απλά για να μην μας θεωρούν όλους αγράμματους , υποταγμένους ραγιάδες . Κάποιες διευκρινήσεις που κανονικά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητες αλλά που δυστυχώς δεν είναι και μάλιστα από μια κυβέρνηση που συνεχίζει να αυτοπαρουσιάζεται ως "αριστερή"  ....

... αλήθεια όταν μιλάτε για ..οργανωμένη διασπορά στην ενδοχώρα, ώστε να διατηρείται η κοινωνική συνοχή ... ποια συμφωνία με τον Ελληνικό λαό έχετε υπόψιν σας μιας και από όσο γνωρίζουμε εσείς αποφασίσατε ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ να μείνουν  δεκάδες χιλιάδες από τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους στην πατρίδα μας , συμμετέχοντας και στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ΝΕΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ που έχει στηθεί στις πλάτες αυτών των αθώων ψυχών . Και φυσικά για το θέμα της κοινωνικής συνοχής καλά θα κάνατε να μένατε για λίγες μέρες στην πόλη της πρωτεύουσας και τότε ίσως καταλαβαίνατε τι λέτε και πόσο εκτός τόπου και χρόνου είστε !!!! 

... μεγάλη πρεμούρα βλέπουμε κ. Βολευτά μας ώστε  .. να τηρούνται οι ανθρωπιστικές και νομικές πρόνοιες του διεθνούς δικαίου, του Ευρωπαϊκού κεκτημένου ... ξεχνώντας την ίδια ώρα πως αυτές οι πρόνοιες ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΕΣ ... αλλά πιθανότατα αυτό είναι κάτι που δεν σας απασχολεί καθόλου !! 

... για την  ...  επαφή όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας με τους κυβερνητικούς παράγοντες... καλά θα ήταν να τα πείτε στις Υπουργάρες της ψευτοαριστερής σας κυβέρνησης που πλέον χωρίς να λαμβάνουν ούτε καν την άποψη των τοπικών κοινωνιών αποφασίζουν και διατάσσουν και μάλιστα το δείχνουν πλέον κατάφατσα , αν θυμάστε την αντίδραση του άσχετου Υφυπουργού σας σε συζήτηση με συμπολίτη μας . 

Αλλά όταν έχετε πλέον χάσει κάθε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες μιας και τα μέγαρα και η αίγλη της εξουσίας είναι τελικά πολύ θελκτικά ακόμα και για εσάς τους δήθεν αριστερούς , τότε φτάνετε εύκολα στο σημείο να αγνοείται ακόμα και τα στοιχειώδη .. 

....  αλήθεια πόσο ταγμένοι και υποταγμένοι μπορεί να είστε όταν ακόμα και σήμερα που λαμβάνουν χώρα όλα αυτά στην πατρίδα μας , τόσο στο λαθρομεταναστευτικό όσο και στις εφαρμοζόμενες οικονομικές πολιτικές , εσείς συνεχίζεται να στηρίζετε τυφλωμένα μια συμφωνία φάντασμα , μια συμφωνία επισημοποίησης του ΝΕΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ που αποφέρει όμως τεράστια οικονομικά και πολιτικά οφέλη για τους λίγους , αλλά και όταν λέτε πως .... η συμφωνία Ε.Ε. Τουρκίας είναι πολύ σημαντική και για το λόγο της ομαλότητας στις σχέσεις των χωρών μας .. πόσο εύκολα ξεχνάτε ή μήπως δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα πως η Τουρκία ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , ΠΕΤΑΕΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ κτλ κτλ κτλ ;; ή μήπως για εσάς όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία αρκεί να έρχονται και κάποιες χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα νησιά μας ; ..... 

Αυτή είναι η Εθνική πολιτική που εφαρμόζεται στην Βουλή των Ελλήνων (;:) κ. Βολευτά μας ; ....
... για δε το επενδυτικό ενδιαφέρον για το νησί μας και τα θέματα παιδείας και υγείας ΤΟΜΥ  καλύτερα να μην πούμε κάτι τώρα γιατί και πολύ βαρύ θα είναι αλλά και θα μας πάρει πολλές σελίδες γράψιμο .

Αλλά μπορείτε αν θέλετε να ρωτήσετε τα παιδιά στα σχολεία , τους αναπληρωτές καθηγητές που για άλλη μια χρονιά και πιο έντονα μάλιστα τους μεταχειρίζεστε ως πιόνια στην πολιτική σας σκακιέρα αγνοώντας τις ανάγκες τους και το ότι παραμένουν άνθρωποι με οικογένειες , τους αρρώστους που υποχρεωτικά έρχονται σε επαφή με το σύστημα υγείας και κυρίως αυτούς που έχουν την ατυχία να χρειάζονται μεταφορά με ασθενοφόρο αλλά και τους εργαζόμενους που ψάχνουν ακόμα να δουν αν θα πληρωθούν και πότε .....

    Όλα τα παραπάνω είναι ελάχιστα μπροστά στην ζημιά που έχετε κάνει στην πατρίδα μας κ. Βολευτά . Ζημιά που κυρίως εσείς ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ..αλλά τελικά αποδείχθηκε πως  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ , ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ..... ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ..

Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi