9 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΟΜΙΛΗΤΗΣ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση του Τομέα Υγείας της ΝΔ με την Νομαρχιακή Σύσκεψη του Τομέα Υγείας στην Σάμο, την Πέμπτη στις 8/6/2017 και την Παρασκευή στις 9/6/17. Πρόκειται για διήμερο (8-9 Ιουνίου) οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας της Σάμου, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Νομού Σάμου – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου.
Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη, 8 Ιουνίου απογευματινή επίσκεψη στο Ιατρικό Κέντρο Καρλοβάσου. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Συνδιάσκεψη με στελέχη του κόμματος στο Ξενοδοχείο «Aeolis» (Θεμιστοκλή Σοφούλη 33, Βαθύ-Σάμος).
Για την δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Τομέα Υγείας, Παρασκευή 9 Ιουνίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδοχικές επισκέψεις στην Αντιπεριφέρεια, στον Δήμο, στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, στο εμπορικό επιμελητήριο και στη Μητρόπολη.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 17:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους επιστημονικούς συλλόγους της υγείας (Ιατρικό, Φαρμακευτικό, Οδοντιατρικό) και ενημέρωση του Τομέα Υγείας ΝΔ για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.