27 Ιουνίου 2017

ΝΔ για προσφυγικό: Είναι επαρκής ο έλεγχος των θαλασσίων συνόρων;


Προσφυγικό: Τι καταγγέλλουν 25 βουλευτές της ΝΔ στην ερώτηση που κατέθεσαν; Τι λένε για την φύλαξη των συνόρων; Πώς χάθηκαν 60 εκ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια;
Σοβαρές καταγγελίες περιέχει η ερώτηση που κατέθεσαν 25 βουλευτές της ΝΔ με θέμα το προσφυγικό. Δείτε τι καταγγέλλουν και τι ρωτούν:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον :
1. κ. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής,
2. κ. Υπουργό Εσωτερικών,
3. κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας ,
4. κ. Υπουργό Οικονομικών,
5. κ. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Θέμα:«Η κυβερνητική ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα».


Το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό έχει πλέον εξελιχθεί σε μείζον εθνικό ζήτημα για τη χώρα. Η μέχρι τώρα διαχείριση του θέματος από την πλευρά της Κυβέρνησης έχει αποδειχθεί ανεπαρκής, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να απειλείται πλέον σε δημογραφικό και εθνικό επίπεδο, αλλά και να πλήττεται ταυτόχρονα η εικόνα της διεθνώς.

Τους τελευταίους 28 μήνες, εξαιτίας της απουσίας συντονισμένης πολιτικής από τη σημερινή Κυβέρνηση στον τομέα της επιτήρησης και φύλαξης των θαλασσίων συνόρων, η παράνομη μετανάστευση προς τη χώρα μας σημείωσε εκρηκτική άνοδο, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι, μόνο τα τελευταία δύο έτη, περισσότεροι από 1.000.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες ήλθαν στην Ελλάδα και πέρασαν ή προσπάθησαν να περάσουν προς την Ευρώπη. Την ίδια στιγμή, άλλοι περίπου 3.000.000 άνθρωποι βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Τουρκία.
.armynow.