26 Μαΐου 2017

ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.. ΟΝΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ !!!!
Τον πλήρη φάκελλο με τα στοιχεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε βάρος της υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες για εγκληματικές πράξεις, αναμένεται να προσκομίσει αύριο ή τη Δευτέρα, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Γιάννης Μουζάλας.
«Υπήρξε μια καταγγελία για κάποιους που δουλεύανε σε μια ΜΚΟ από την ίδια την ΜΚΟ.Ήρθα σε επαφή με την ΕΕ, με τους ίδιους τους ανθρώπους της ΜΚΟ και η έρευνα θα περάσει, με βάση τον νόμο, στο ελληνικό κράτος», ανέφερε στο περιθώριο συνάντησης στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι η συγκεκριμένη οργάνωση για την οποία υπήρξε καταγγελία, δεν ήταν απλώς καταγεγραμμένη αλλά είναι μία από τους εταίρους του ECHO, (δηλαδή του Τμήματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) σε ένα από τα ανθρωπιστικά του έργα.
«Μία παρατήρηση μόνο», πρόσθεσε ο υπουργός, «αυτή η σκιά να μην βαρύνει τους πάντες και να μην έχει καθολική ισχύ», συμπληρώνοντας ότι οι καταγγελθείσες πράξεις αφορούν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και σε κατάχρηση χρημάτων για τους πρόσφυγες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕLesvos Voice: Μεγάλο το άγχος του κου Υπουργού να μη κατηγορηθούν συνολικά οι ..ΜΚΟ !!!

Εντάξει το καταλαβαίνουμε, αλλά όμως γιατί κρατάνε κρυφό το όνομα της συγκεκριμένης ΜΚΟ...

Γιατί το κρύβουν;;

Δεν πρέπει να ξέρουμε αν αυτή η ΜΚΟ δρούσε στα νησιά και που συγκεκριμένα;;

Ε ρε τι θα γίνει αν βρεθεί κάποιος και ανοίξει συνολικά το θέμα με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ και γενικά για τα κονδύλια του μεταναστευτικού..

Που θα πάνε να κρυφτούν πολλοί από αυτούς που μας παριστάνουν τους .."φιλάνθρωπους" !!!

Θα βρεθεί όμως κανένας να κάνει την δουλειά.. πολύ αμφιβάλουμε.

Lesvos Voice: