26 Μαΐου 2017

Η ΚΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.. 30% ΠΑΝΩ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ !!!! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ..ΒΡΑΒΕΙΑ !!!!




Η φωτο είναι παλιά.. από τις αντιδράσεις των κατοίκων της Κω
στην διαχείριση του μεταναστευτικού !!

Και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στα νησιά της Ρόδου και της Κω, αφού καταγράφηκε αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, που ξεπερνά το 30%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την Fraport Greece, που έχει αναλάβει την διαχείριση των αεροδρομίων Ρόδου και Κω, η κίνηση ήταν σημαντικά αυξημένη και συγκεκριμένα κατά 35% στη Ρόδο και κατά 33,4% στη Κω, ενώ σε ανάλογους ρυθμούς εξελίσσεται και ο Μάιος.

Η ανάκαμψη του νησιού ήταν άλλωστε αναμενόμενη φέτος, αφού όλα τα στοιχεία έδειχναν μία αυξητική τάση της τουριστικής κίνησης για την Κω, η οποία επιβεβαιώθηκε.


Η κίνηση για το νησί ουσιαστικά ξεκίνησε τον Απρίλιο, καθώς τους προηγούμενους μήνες δεν υπήρχαν καθόλου τουρίστες εκεί, ενώ εξίσου καλά πήγε και η κίνηση στις γραμμές εσωτερικού.


Lesvos Voice: Η Κώ δείχνει να τα καταφέρνει και να βρίσκει ξανά τον δρόμο της.. κυρίως δείχνει να ανακτά το χαμένο περσινό έδαφος εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε βρεθεί και αυτή στο ..”μάτι” του μεταναστευτικού !!!

Μόνο που εκεί ο χειρισμός του όλου ζητήματος ήταν εντελώς διαφορετικός..

Ο Δήμαρχος και κυρίως οι πολίτες κατάλαβαν ότι το όλο ζήτημα δεν είχε σχέση με τον δήθεν ανθρωπισμό αλλά με άλλα παιχνίδια και πάλεψαν να κρατήσουν όρθιο το νησί τους..

Και θυμάστε τι άκουσαν από τους ..επαγγελματίες φιλάνθρωπους και τι κατηγορίες δέχτηκαν..

Βέβαια μιλάμε για την Κω που έχει κοντά στο 1,5 εκ τουρίστες τον χρόνο και τους έχει γίνει συνείδηση ότι αυτό είναι το ..ψωμί τους !!!

Μπράβο τους λοιπόν και ας ..ζηλεύουμε λίγο..


Αλλά έτσι είναι.. εκεί θυσίασαν τα βραβεία… και τώρα έχουν δουλειά..

Lesvos Voice: