11 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


από 15.00 ώρα της 10.04.2017 έως 18.00 ώρα της 11.04.2017


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (10-04-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ένας ημεδαπός ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ανωτέρω δράστες αφαίρεσαν, χθες από παραλιακή οδό στην περιοχή του Καρλοβασίου, τρία (3) ξύλινα παγκάκια, ιδιοκτησίας του Δήμου Σάμου.

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων
Συνελήφθη, χθες (10-04-2017) στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 24χρονος εκτόξευσε κροτίδα, προκαλώντας φθορές σε Δ.Χ. επιβατικό όχημα (ταξί), ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (10-04-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας υπήκοος Μαρόκου ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 35χρονος αφαίρεσε χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός, από την κατοχή 40χρονου υπηκόου Λιβύης, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.