18 Μαρτίου 2017

Πρώτη μέρα της έκθεσης Food Expo ,στο περίπτερο της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων. Συστηματική προβολή των προϊόντων από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο της Σάμου



Σε συνέχεια της οργανωμένης προσπάθειας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη συστηματική προβολή των προϊόντων του πρωτογενή τομέα των νησιών μας συμμετέχουμε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου στη μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2017.
Στόχος μας είναι η συνεχής οργανωμένη πλέον παρουσία των παραγωγών-τυποποιητών των νησιών μας με δράσεις και αποστολές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με επιδίωξη τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών αλλά και την ευρύτερη διαφήμιση των νησιών μας.
Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Κυριαζής.
Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου την πρώτη μέρα της έκθεσης Food Expo και στο περίπτερο της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων. Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γιώργος Κυριαζής καλωσόρισαν στο περίπτερό μας τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.