7 Ιουλίου 2014

Τι ρόλο βαράει το Επιμελητήριο Σάμου;


Θα μπορούσε ο Πρόεδρος του

πηγή ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ


Επιμελητηρίου Σάμου κ. Κυριαζής να μας εξηγήσει για ποιους λόγους στέρησε από τους αναγνώστες της εφημερίδας μας να ενημερωθούν για τη συνάντηση που υπήρξε το Σάββατο στο ξενοδοχείο ''ΑΙΟΛΙΣ'' με επιβάτες δημοσιογράφους (όπως διαβάζουμε 70 Έλληνες και 30 Τούρκοι) του κρουαζιερόπλοιου LOUIS CRISTAL όπου για λίγες ώρες είχε επισκεφθεί το νησί μας;

 Σε αυτή τη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός των 100 δημοσιογράφων και τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 ενώ το γεγονός κάλυψε ( με αποκλειστικότητα) η Σαμιακή Τηλεόραση και το Radio Cafe 102,4.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα συγκεκριμένα τοπικά μέσα είχαν προσκληθεί, θεωρούμε όμως ότι από τη στιγμή που ήταν εκεί έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί όλοι!

Ίσως και να έγινε με κάποιους αλλά η ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'' κ. Κυριαζή ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ...!!!


Και είναι ΚΡΙΜΑ κ. Κυριαζή να γράφονται σε άρθρα συναδέλφων ότι ήταν ΜΟΝΟ αυτοί ήταν εκεί και εμείς να μην ξέρουμε τίποτα!

Το τι είπατε στους 100 καλεσμένους σας στην ομιλία σας, δεν έχουμε τη δυνατότητα να το γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι θα φροντίσετε με ένα απλό δελτίο τύπου να μας ενημερώσετε.

Φυσικά την πλειοψηφία των Δελτίων Τύπου που μας στέλνετε εμείς τα δημοσιεύουμε και για να γνωρίζει (και να μη νομίζει) ο κόσμος δεν είναι ''πληρωμένες'' καταχωρήσεις. 

Λυπούμαστε διότι έχετε υποπέσει ως Επιμελητήριο σε πολλά φάουλ, σχετικά με τις σχέσεις που έχετε με κάποια μέσα ενημέρωσης κάνοντας διαχωρισμούς!

Μη θεωρείτε ως αδυναμία μας ότι δεν μιλάμε και δεν διαμαρτυρόμαστε, γιατί υπάρχουν και όρια.......