23 Απριλίου 2014

Άκου ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ! Θες να τους φας ακόμη 5 χρόνια στη μάπα;

Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους Σαμιώτες και τις Σαμιώτισσες και πάνω απ'όλα σε αυτούς τους υγιείς συμπολίτες μου που κάνουν την ρήξη, αποφασίζοντας να τα βάλουν με το κομματικό ντόπιο κατεστημένο και βάζοντας υποψηφιότητα με τα 2 ανεξάρτητα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαίου για τον Δήμο Σάμου
Είναι ίσως η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο νησι που ξεπετάγονται 2 ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι συνδυασμοί και ετοιμάζονται σε 5 ημέρες (καταληκτική ημερομηνία) να καταθέσουν στο Πρωτοδικείο της Σάμου τους επισημους φακέλους τους διεκδικώντας τη ψήφο του Σαμιακού Λαού
Αυτό από μόνο του σημαίνει ΥΓΕΙΑ...!
Αυτό και μόνο σημαίνει ότι ακόμη υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ στο νησί....ακόμη υπάρχει ΚΑΤΙ που αντισκτέκεται!
Πρόκειται για τον συνδυασμό ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' με υποψήφιο Δήμαρχο έναν 32χρονο νέο τον κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και τον συνδυασμό (όπου και είμαι υποψήφιος ''ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ'' με υποψήφιο Δήμαρχο τον 52χρονο κ. Αντώνιο Σίμο

Γιατί κάνω αυτή την παρέμβαση;

Πρώτα απ'όλα γιατί θεωρώ ότι ΤΩΡΑ είναι η πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ για το ΜΕΛΛΟΝ του τόπου μας!
Έπειτα γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος πριν φτάσει στην κάλπη πρέπει να ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τώρα γιατί είμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν την επίσημη κατάθεση των φακέλων (την Κυριακή 27 Απριλίου στις 12 τη νύχτα) στο Πρωτοδικείο της Σάμου, που σημαίνει ότι δεν χωράνε πια άλλα παιχνίδια, κόντρες, εγωισμοί και τσαπατσουλίσματα, μόνο και μόνο πάλι για να βάζουμε ΜΠΡΟΣΤΑ από το συμφέρον του τόπου μας...το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μας ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Πρώτα πρώτα δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ποια θα είναι η επιλογή των ίδιων των πολιτών και πως θα μπορούσε να αποτυπωθεί στην ίδια την κάλπη.
Κάποιος είχε πει κάποτε ότι η κάλπη είναι μια εγκυμονούσα που δεν ξέρεις τι παιδί θα βγάλει από μέσα της άρα όποιαδήποτε πρόβλεψη, παραμένει ΜΟΝΟ πρόβλεψη.

Απλά θα ήθελα να απευθυνθώ κυριότερα στους υποψηφίους της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και για την ιστορία σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ τι ακριβώς έχει συμβεί και η Σάμος έχει την πολυτέλεια να "κατεβάζει'' δυο (2) συνδυασμούς ανεξάρτητους  στις εκλογές.

Λέω ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ αφού είναι ΚΟΙΝΗ πεποίθηση ΟΛΩΝ ότι η Σάμος με 2 τέτοια ανεξάρτητα ψηφοδέλτια από απλούς πολίτες που θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, το ΜΟΝΟ που καταφέρνει είναι να ΕΥΝΟΕΙ και πάλι τους κομματικούς μηχανισμούς (αφού διασπώνται οι ανεξάρτητοι ψήφοι) και στο τέλος να έχουμε στην καμπούρα μας για 5 ολόκληρα χρόνια (μέχρι το 2019) είτε τον Θάνο (ΠΑΣΟΚ) είτε τον Αγγελόπουλο (Ν.Δ.) είτε τον Κοζώνη (ΣΥΡΙΖΑ-μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ)

Όλοι γνωρίζουν ότι μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμουν στο κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αφού ήμουν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012, μέχρι που αποχώρησα διότι δεν μπορούσα να ανεχθώ ότι αυτό το κόμμα θα κάνει αλλαξο...ματιές ακόμη και με μνημονιακές δυνάμεις που δήθεν καταγγέλει, μόνο και μόνο για να ευνοηθούν κάποια πρόσωπα για τα δικά τους προσωπικά - πολιτικά συμφέροντα!
Αποχώρησα αηδιασμένος και φαίνεται να δικαιώνομαι αφού ΟΥΤΕ υποψήφιος δήμαρχος Σάμου δεν υπάρχει, αλλά ΟΥΤΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ.!!!

Άρα αφού ανήκα σε αυτό το κόμμα τυχαινει να γνωρίζω κάποια πράγματα εκ των έσω...και είναι η ώρα να τα αναφέρω, αλλά και κάποια πράγματα απ'έξω αφού τα έζησα τώρα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αντώνη Σίμο.

Το φθινόπωρο προς χειμώνα του 2013, υπήρξε μια γνωστοποίηση ότι κάποιος με το όνομα Χατζηχριστοδούλου Χρήστος από το χωριό Σπαθαραίοι θέλει να έχει μια "επαφή" με τους ΑΝΕΞ.ΕΛΛ στη Σάμο για να έχει μια κουβέντα μαζί μας αφού είχε την επιθυμία να είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ υποστηριζόμενος από το κόμμα για τις εκλογές του Μαίου.
Πράγματι το ραντεβού έγινε (για κάποιους λόγους δεν παρευρέθηκα) και ο κ. Χατζηχριστοδούλου εμφανίστηκε στο ραντεβού αυτό στα γραφεία του κόμματος, μαζί με στελέχη ενός άλλου κόμματος στο νησί, το ΕΠΑΜ.
Την επόμενη μέρα μιλώντας με συναδέλφους μου μου γνωστοποίησαν το περιεχόμενο της κουβέντας και έχοντας βγάλει το συμπέρασμα πως ο (32χρονος) νεαρός αυτός, ναι μεν έχει αρκετές αξιόλογες απόψεις, αλλά έχει "καβαλήσει" και το καλάμι, αφού θεωρεί ότι θα είναι ο μπροστάρης και όλοι οι άλλοι από πίσω του θα ακολουθούν.
Έτσι απορρίφθηκε κάθε συνέχιση της κουβέντας μαζί του γιατί (ίσως να) θεωρούσαμε ότι η υπερβολή έχει και κάποια όρια.

Λίγους μήνες μετά αρχίζει να ακούγεται ότι μια ομάδα νεαρών από τους Σπαθαράιους και κυρίως από το Καρλόβασι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν πυρήνα ή ας πούμε μια ομάδα ώστε να διεκδικήσουν τον Δήμο της Σάμου.
Επικεφαλής της ομάδας αυτής και πάλι ο νεαρός Χατζηχριστοδούλου.
Ταυτόχρονα αρχίζει να ''ψήνεται" η υποψηφιότητα του απόστρατου αξιωματικού του στρατού και πρώην επιτελάρχη για πολλά χρόνια στην 79 ΑΔΤΕ Αντώνη Σίμου για την καθοδό του στις εκλογές.
Τους πρώτους μήνες του 2014 οι προσπάθειες των 2 έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά αλλά έχει αρχίσει να υπάρχει και η διαπίστωση ότι 2 ανερξάρτητα ψηφοδέλτια δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στους κομματικούς καρχαρίες  και δεν μπορούν να έχουν καμία τύχη, αφού η επιθυμία των πολιτών για ΑΛΛΑΓΗ στο κομματικό αυτό κατεστημένο ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ στα 2...!
'Αρχισαν τότε οι πρώτες επαφές για ΣΥΝΕΝΩΣΗ των 2 αυτών ανεξάρτητων συνδυασμών αφού ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ λέγαμε περίπου τα ίδια πράγματα και ο σκοπός και ο στόχος ήταν ένας και μοναδικός...!
Οι πολίτες να βρεθουν στην εξουσία...!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια απαξία από την πλευρά του κ. Χατζηχριστοδούλου στην επιθυμία του Αντώνη Σίμου να είναι υποψήφιος, λέγοντας πως έχει "προετοιμάσει" το έδαφος, πως έχει φτιάξει πρόγραμμα και θα πρέπει ο Αντώνης Σίμος να κάνει στην άκρη αναφέροντας μάλιστα πως επιθυμία της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ είναι οι μεγάλοι ηλικιακά πολίτες να μείνουν απ'έξω και φυσικά όλοι όσοι έχουν μέχρι σήμερα ασχοληθεί με τα κοινά θα είναι ανεπιθύμητοι στον συνδυασμό αυτόν!

Σε προσωπικό ραντεβού που έκανα με τον κ. Χατζηχριστοδούλου του επισήμανα ότι αυτή η προσπάθεια και των 2 θα πάει χαμένη και δεν πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις και του ανέφερα μάλιστα, ότι υπάρχει ο χρόνος να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να δημιουργηθεί κατι πραγματικά δυνατό!
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου όμως ανενδοτος έδειχνε (κα έλεγε) ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο αφού δεν μπορεί να συγκρατήσει τα 1500 μέλη (Σαμιώτες) που είχε στην ομάδα του και ψάχνει μάλιστα να βρει το γήπεδο που θα κάνει τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του!!!
Του επισήμανα ότι είναι πολύ παρορμητικός και ο ενθουσιασμός του μόνο καλό δεν θα κάνει στον τόπο του.
Μου ανέφερε ότι περιμένει πότε θα πάει 1η Σεπτεμβρίου για να πάρει τα κλειδιά του Δήμου Σάμου στα χέρια του και να φέρει το νησί στον ίσιο δρόμο.
Η κουβέντα μαζί του εκτός την απίστευτη αλαζονία που έβγαζε ως προσωπικότητα (αφού μου ανέφερε συνεχώς τις σπουδές και τα πλούσια βιογραφικά του και δεν με αφηνε να αρθρωσω λεξη) είχε και απαντήσεις του στυλ "Θα κυβερνήσω τον Δήμο μέσα από ένα λάπτοπ από το σπίτι της γιαγιάς μου στους Σπαθαραίους" ή ότι "

Λίγες ημέρες μετά άρχισαν και οι πρώτες επαφές και τηλεφωνικές αλλά και προσωπικές του Αντώνη Σίμου μαζί του (αφού είχαμε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης)  όπου έφτασε στο σημείο να του πει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ πως ο ίδιος κάνει πίσω, αφού δεν τον ενδιαφέρει να είναι δήμαρχος  και να κάτσουν από κοινού ώστε να βρουν ένα πρόσωπο ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ να μπει επικεφαλής και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι να ακολουθήσουμε ως απλοί στρατιώτες και να βγαλουμε τη Σάμο μας από την απομόνωση!

Δυστυχώς ο κ Χατζηχριστοδούλου ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ!

Μαλιστα σε μια επαφή που είχαν μαζί, όταν και πάλι ο Αντώνης Σίμος του είπε να κάτσουν να τα βρουν, εφτασε στο σημείο ο 32χρονος νέος να τον προσβάλει λεγοντάς του ότι "έχει και μια θέση και για σένα, προλαβαίνεις να έρθεις"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παράλληλα κάποια στελέχη της ''ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ'' είχαν αρχίσει να αντιλαμβάνονται και να διαπιστώνουν ότι πράγματι 2 τέτοιοι ανεξάρτητοι συνδυασμοί δεν αντεχουν στο νησί και φαίνεται πως άρχισαν να πιέζουν τον κ. Χατζηχριστοδούλου ώστε να κάτσουμε από κοινού να βρούμε κάποια λύση.
Εμένα προσωπικά 6-7 στελέχη της ''ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" σε επαφές που είχα μαζί τους μου ανέφεραν σε ποιο έντονο βαθμό και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προβληματισμένοι πως πράγματι είχαμε δίκιο και θα έπρεπε να βρεθεί λύση αφού ότι κάναμε, ουσιαστικά ήταν μια τρύπα στο νερό.

Εντελώς ξαφνικά λίγο πριν την 1η κλειστή συγκέντρωση των μελών της, που θα είχε η ''ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ" σε γνωστό ξενοδοχείο, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, ενόχλησε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πρώτος τον Αντώνη Σίμο τηλεφωνικά και του ζήτησε να κάνουν ένα ραντεβού μήπως βρεθεί κάποια λύση και μάλιστα αυτό το ραντεβού να γίνει όσο ποιο άμεσα γινόταν(ήταν Παρασκευή).
Ο Αντώνης  Σίμος του απάντησε πως θα πρέπει να περιμένει να γίνει πρώτα η συγκέντρωση που είχε (την Κυριακή) ώστε να ενημερώσει τα μέλη της κίνησης και την Δευτέρα το βράδυ να γίνει το ραντεβού και μάλιστα παρουσία (σε ταβέρνα στο ΆΝΩ ΒΑΘΥ)  στελεχών και από τους 2 συνδυασμούς, ώστε να υπάρχει και καλύτερο κλίμα συνεννόησης.
Την Κυριακή το βράδυ στη κλειστή συγκέντρωση 50 περίπου στελεχών της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ διαπιστώσαμε πως ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και ο Δούρειος Ίππος (κοινώς ρουφιάνος) και έτσι αποφασίσαμε να ρίξουμε το δόλωμα.
Το δόλωμα ήταν η αναφορά του Αντώνη Σίμου πως "αν σε 1 εβδομάδα δεν μαζέψω τους υποψηφίους που απαιτούνται θα τα παρατήσω και θα πάω σπίτι μου".
Αργά το βράδυ της Κυριακής υπήρξε τηλεφωνική επαφή Σίμου - Χατζηχριστοδούλου για επιβεβαίωση του ραντεβού που υπήρχε για την επόμενη ημέρα όπου και πράγματι δεν είχε αλλάξει κάτι όπως ανέφερε ο κ. Χ'χριστοδούλου.
Για το ραντεβού αυτό είχαν ενημερωθεί και στελέχη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ από εμένα και μάλιστα ενθουσιάστηκαν αφού άρχισε να σκάει ένα πρωτο φως στο τούνελ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ την Δευτέρα πρωί - πρώι ο κ. Χατζηχριστοδούλου (από θέση ισχύος όπως νόμιζε) ΧΩΡΙΣ να το γνωρίζουν στελέχη του, ενημέρωσε τον Αντώνη Σίμο ότι το ραντεβού δεν θα γίνει το βράδυ αφού είχε μια υποχρέωση που την είχε ξεχάσει!!!
Του ζήτησε μάλιστα να κάνουν το ραντεβού το μεσημέρι οι δυο τους και χωρίς τη παρουσία άλλων στη συνάντηση αυτή.
Παρόλο που ο Σίμος ήξερε ότι δεν θα υπάρξει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και πάλι έριξε τα μούτρα του και πήγε στο ραντεβού όπου και τελικά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.
Ίσως λοιπόν ο κ. Χ'χριστοδούλου ενημερωμένος (λάθος) από τον ρουφιάνο του, θεώρησε ότι είναι θέμα λίγων ημερών  η "κατάρευση" Σίμου και έτσι δε θέλησε να προχωρήσει άλλο την διαδικασία.
Όμως λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι ο ίδιος έχει παραμείνει στάσιμος λόγω ίσως και της αλλαζονίας του σε πολύ χαμηλά ποσοστά.

Εξάλλου φαίνεται και από την επισκεψιμότητα που έχει στην ιστοδελίδα του συνδυασμού του που σε 2,5 μήνες παρουσίας έχει μόλις 3.500 επισκέψεις, ενώ η ιστοσελίδα του συνδυασμού του Αντώνη Σίμου έχει φτάσει σε 30 περίπου ημέρες κοντά στις 13.000 επισκέψεις!!!

Στελέχη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ βλέποντας ότι η ιστορία αυτή δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, άρχισαν να λένε ανοιχτά την αποψή τους πως πρέπει να βρεθεί λύση, με αποτέλεσμα ένα από αυτά τα στελέχη με έναν ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" τρόπο να διαγραφεί από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, με το απίστευτο επιχείρημα ότι είναι ενάντια στον συνδυασμό!!!!!!!!!!!!!  

Πριν από 2 μήνες περίπου δέχθηκα ενόχληση από τα "πρώτα βιολιά" (τα δεξιά χέρια που λένε) 2 στελεχων της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ όπου μου ζήτησαν να κάνουμε σε απομακρυσμένη καφετέρια της Σάμου ένα κρυφό και ΕΠΕΙΓΟΝ ραντεβού που δεν θα το μάθαινε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, όπου μου ζήτησαν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
Πράγματι (έχοντας ενημερώσει τον Αντώνη Σίμο ότι θα κάνω αυτό το μυστικό ραντεβού) συνναντήθηκα με αυτά τα 2 άτομα διαπιστώνοντας πως ο ένας από αυτούς ήταν μέλος του ΕΠΑΜ Σάμου (!!!!!!!).
Δεν θα πω τι ακριβώς και τι μου είπε διότι θα τον "φωτογραφίσω"  ποιος είναι  και δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Στο ραντεβού λοιπόν αυτό όταν τους εξήγησα τι ακριβώς έχει γίνει και δεν έχει υπάρξει κανένας δίαυλος επικοινωνίας με τον κ. Χατζηχριστοδούλου, τότε έκπληκτοι μεταμορφώθηκαν σε αυστηρούς επικριτές του, αναφέροντας ότι κάνει πράγματα του κεφαλιού του χωρίς να ενημερώνει κανεναν, ότι έχει καβαλήσει το καλάμι και πως είναι ανίκανος να "κυβερνησει" έναν τόσο μεγάλο δήμο.
Μάλιστα μου εξήγησαν ότι όλο το προγραμμα του συνδυασμού έχει δημιουργηθει από τους ίδιους και ουσιαστικά εναι οι θέσεις που πρεσβεύει ο επικεφαλής του ΕΠΑΜ κ. Καζάκης!
Έτσι μου πρότειναν να έρθουν σε επαφή (χωρίς να το ξέρει ο αρχηγός τους) με κάποιο εξαιρετικό πρόσωπο και πολύ αποδεκτό από την κοινωνια της Σάμου, ώστε να του προτείνουν να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και έχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Σίμος θα κάνει στην άκρη (όπου και υπήρχε από την πρώτη στιγμή) τότε ο Χατζηχριστοδούλλου θέλει δεν θέλει θα φάει άδειασμα από την ίδια του την ομάδα.
Μάλιστα είχαν καταστρώσει και το σχέδιο, όπου το "άδειασμα" θα του το έκαναν σε δημόσια συγκέντρωση στο Καρλόβασι ώστε να δουν και τα άλλα μέλη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι, αφού δε θα αποδεχόταν να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος!
Πράγματι συμφωνήσαμε ότι σε περίπτωση αποδοχής του προσώπου αυτού για στηριξη από τους 2 συνδυασμούς θα υπάρξει νέα επικοινωνία για την ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ στις εκλογές του Μαίου...!

Φυσικά ακόμη περιμένω, αλλά όπως θέλω να πιστεύω, το πρόσωπο αυτό φαίνεται πως δεν αποδέχθηκε την πρόταση και έτσι δεν υπήρξε περαιτέρω εξέλιξη.

Στη συνέχεια υπήρξε συνεχιση της προσπάθειας και των 2 συνδυασμών και με συμπεράσματα τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά, ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως αξιοπιστία σε αυτά που λέει μέχρι τώρα η ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ουσιαστικά ο επικεφαλής της.

ΟΜΩΣ!
Όμως φτάσαμε στο παρα πέντε και είμαστε μόλις λίγα βήματα από την τελική ευθεία!

Θεώρησα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να κάνω αυτή την μακροσκελή αναφορά μόνο και μόνο για να μάθει ο κόσμος την ΑΛΗΘΕΙΑ και να διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να στηρίζεται το ΜΕΛΛΟΝ της, από ΈΝΑΝ ανώρυμο 32χρονο νέο, που έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιδιωξή του ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
Φανταστείτε να φθάσει στην ηλικία του Αντωνη Σίμου (στα 52 του) τι θα θέλει να γίνει!
Ίσως και Πλανητάρχης!!!

Απευθύνομαι ΤΩΡΑ την ΥΣΤΑΤΗ στιγμή σε πολλά ΣΟΒΑΡΑ στελέχη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, να ξανασκεφθούν αν κατεβαίνουν στις εκλογές για να κάνουν την πλάκα τους ή αν πράγματι θέλουν το καλό του τόπου τους!

Θέλω να τους ρωτήσω ευθέως, αν μπορούν να είναι ουρά ενός πεισματάρικου παιδιού και θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο μικρούς, για να είναι ένας άγνωστος μέχρι σήμερα Χατζηχριστοδούλου, ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ αυτού του νησιού!

Κάνω έναν τελευταίο κάλεσμα λίγο πριν την τελική ευθεία να ξανασκεφθούν την κοινη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ & ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κάθοδο στις εκλογές με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη της ποιότητας στη ζωή μας!

Τους καλώ να διαβάσουν το μεστό και ρεαλιστικό πρόγραμμα της "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ" στην ιστοσελίδα μας www.akpsamou.blogspot.com και να διαπιστώσουν ότι ουσιαστικά λέμε τα ίδια σχεδον πράγματα!
Θέσεις που οι κομματικοί συνδυασμοί ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να αναφέρουν!
Τολμήστε και "όλοι οι καλοί χωράνε"

Γαρυφάλλου Γιώργος