10 Μαρτίου 2012

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» και στη Σάμο...πολλές εκπλήξεις με πολλές αποχωρήσεις..το καράβι βάζει νερά ,ούτε η Θέμις ούτε ο Θέμος τους σώζουν

 


Συγκροτείται οργάνωση κυρίως από δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες, που θα εκπροσωπηθεί και στις εκλογές

Μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανόν την προσεχή βδομάδα, αναμένεται να ανακοινωθεί η συγκρότηση κομματικής οργάνωσης του καινούργιου πολιτικού σχηματισμού του κινήματος του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες», και στη Σάμο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη είναι σε εξέλιξη επαφές, ως επί το πλείστον μεταξύ δυσαρεστημένων τέως και νυν στελεχών από το χώρο τής Ν.Δ., ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι μεταξύ των ψηφοδελτίων που θα πάρουν στις προσεχείς βουλευτές εκλογές οι ψηφοφόροι του Νομού, θα περιλαμβάνεται και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».


Εδώ και μικρό χρονικό διάστημα, είναι σε εξέλιξη σε τοπικό επίπεδο συζητήσεις μεταξύ δυσαρεστημένων τέως και νυν  Νεοδημοκρατών, οι οποίοι και συσπειρώνονται κατ’ αρχήν γύρω απ’ το θέμα της τήρησης σθεναρούς «αντιμνημονιακής» στάσης, όπως αυτή που οδήγησε και σημαντικό αριθμό βουλευτών τής Ν.Δ. σε διαγραφή.



Σε κάθε περίπτωση, και η συγκρότηση μόνο ομάδας «Ανεξάρτητων Ελλήνων» θα πλήξει εκλογικά τη Ν.Δ., και ειδικά μεταξύ των μελών της που διαφώνησαν (ανοιχτά ή μη) στην κομματική επιλογή για στήριξη της μνημονιακής σύμβασης.