9 Μαρτίου 2012

Εξελίξεις στον χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Σάμο

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtySe6cWa00U0Nfyz9FdCZA6WfgiIyoZddPadJhUPamHV4RPDnSawFm2vODR91-17QfOARr1uLPg3joygx1MHim17rL1vsHX5yK-zlKVgodoHoHMcn4l9TrfbJE7gebmDyUZa9ZZzERXQ/s1600/dimokratiki_aristera_logo.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Σάμο θα καταλήξει στη τριάδα των υποψηφίων πριν το τέλος του μήνα και ο στόχος τους είναι να υπάρχει και γεωγραφική κατανομή .
Τελικά δεν υπολόγισε καλά αυτή τη φορά τα κουκιά του ο παραιτηθείς πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου ,προφασιζόμενος για την παραίτηση του ,τα προβλήματα του τόπου που ίδιος όμως συνέβαλε αλλά και διόγκωσε με την συνεχή του στήριξη στις προσωπικές του επιλογές της συνδιαχείρισης του συστήματος Θάνου,τόσο ως αντινομάρχης για πολλά χρόνια ,ως πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου αλλά τελευταία και από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου της Σάμου.
Ας κοιτάξει τα δικά του λάθη τα πολιτικά που έκανε, δεν του φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι αλλά και ούτε κανένας άλλος,στήριξε με τόση θέρμη για πολλά χρόνια το Πασόκ από πολλές υψηλόβαθμες θέσεις και ταυτίστηκε πλήρως με αυτό.
Φυσική εξέλιξη για τον κόσμο της αριστεράς θα ήταν να μην ταυτιστούν και οι ίδιοι σήμερα με την πολιτική της συνδιαχείρισης που επέλεξε ο πρώην πρόεδρος.Άλλωστε υπάρχουν και άλλα καταξιωμένα στελέχη στο χώρο αυτό και δεν χρειάζονται άλλους συνδιαχειριστές του συστήματος Θάνου.
Ας μην ξεχνάμε και την εκλογική συνεργασία της Δημοκρατικής αριστεράς που έχει ανακοινωθεί με τους Ελεύθερους Πολίτες του Βασίλη Οικονόμου .