Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από τον Ελευθέριο Συκά το 1971 στον Πολυχνίτο και έδωσε τη δροσιά του στον κόσμο .
Ένα παραδοσιακό αναψυκτικό που απευθύνθηκε στη περιοχή Πολιχνίτου αρχικά και σε ολόκληρο το νησί αργότερα.
Η ιδιαίτερη γεύση του , τα καθαρά υλικά του έδωσαν κάτι το διαφορετικό και ξεχώρισε παραμένοντας το μόνο τοπικό αναψυκτικό που παράγετε στη Λέσβο. Η συνταγή εξελίχθηκε , διακρίθηκε στον ξένο ανταγωνισμό και παρέμεινε αγέρωχο. Το 2010 έγινε νέο εργοστάσιο παραγωγής των αναψυκτικών και πλήρης ανανέωση στην τυποποίηση του προϊόντος. Έτσι που στέκετε ιδιαίτερα καλά στον πολυεθνικό και όχι μόνο ανταγωνισμό. Με τάσεις να ξεπεραστούν τα όρια της Λέσβου γίνετε σταδιακή αύξηση της παραγωγής. Aυτή τη στιγμή η δυνατότητα παραγωγής είναι 4,500 φιαλών 330 ml την ώρα και 3,000 γυάλινων φιαλών 200 ml.
Ένα παραδοσιακό αναψυκτικό που απευθύνθηκε στη περιοχή Πολιχνίτου αρχικά και σε ολόκληρο το νησί αργότερα.
Η ιδιαίτερη γεύση του , τα καθαρά υλικά του έδωσαν κάτι το διαφορετικό και ξεχώρισε παραμένοντας το μόνο τοπικό αναψυκτικό που παράγετε στη Λέσβο. Η συνταγή εξελίχθηκε , διακρίθηκε στον ξένο ανταγωνισμό και παρέμεινε αγέρωχο. Το 2010 έγινε νέο εργοστάσιο παραγωγής των αναψυκτικών και πλήρης ανανέωση στην τυποποίηση του προϊόντος. Έτσι που στέκετε ιδιαίτερα καλά στον πολυεθνικό και όχι μόνο ανταγωνισμό. Με τάσεις να ξεπεραστούν τα όρια της Λέσβου γίνετε σταδιακή αύξηση της παραγωγής. Aυτή τη στιγμή η δυνατότητα παραγωγής είναι 4,500 φιαλών 330 ml την ώρα και 3,000 γυάλινων φιαλών 200 ml.