27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βουνάτσος στην ΕΑΣ Λέσβου



Τα γραφεία της ΕΑΣ Λέσβου επισκέφθηκε χθες Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης της «Λαϊκής Ενότητας», Δημήτρης Βουνάτσος, και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Λέσβου, Αλέκο Γιαζιτζόγλου, και το γενικό διευθυντή Στρατή Χατζηδημητρίου.

Συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και τους συνεταιρισμούς της Λέσβου. Επίσης επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και ενημερώθηκε για τη συνολική κατάσταση στους τομείς της γεωργίας της κτηνοτροφίας και της αλιείας του νησιού.
Ο κ. Βουνάτσος και στις δύο περιπτώσεις τόνισε στους συνομιλητές του το ενδιαφέρον και τις προσπάθειές του, και παλαιότερα ως βουλευτής, και μετέπειτα ως νομάρχης, αλλά και ως αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Λέσβου, υπέρ των ελαιοπαραγωγών, των κτηνοτρόφων και των ψαράδων του νησιού και τις λύσεις που επιχειρήθηκαν στα φλέγοντα προβλήματά τους, στο μέτρο πάντοτε των αρμοδιοτήτων του. Ακόμη τόνισε ότι θα υιοθετήσει τις ορθές προτάσεις τους, τις οποίες θα εντάξει στο γενικότερο αναπτυξιακό πρόγραμμα της παράταξής του, το οποίο θα εξαγγείλει σύντομα.
Σήμερα Παρασκευή ο κ. Βουνάτσος θα επισκεφθεί την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Περικλή Αντωνίου και τα μέλη του Δ.Σ. για να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης.