17 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή με "καρφιά" από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Σαλαγιάννη...


Από τον Νίκο Αναγνώστου

Με επιστολή του στην Επιτροπή Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, o βουλευτής Καρδίτσας του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, αφήνει σαφείς αιχμές για τις διαδικασίες επιλογής του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας του κόμματος, κ. Απ. Παπατόλια και των υποψήφιων δημάρχων.
Με έντονα επικριτικό ύφος και ξεκάθαρα εκφρασμένη δυσαρέσκεια, ο βουλευτής χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Στο νομό μας έχουμε μια ισχυρή νομαρχιακή ομάδα, με επικεφαλής τον Φώτη Αλεξάκο, έναν από τους καλύτερους νομάρχες που διαθέτει η παράταξή μας πανελλαδικά.
Όχι μια, όχι δύο, αλλά...
επανειλημμένα κι επίμονα έχω εκφράσει την άποψή μου, τόσο στο Θανάση Τσούρα, όσο και στον σ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, που ήταν υπεύθυνος για το νομό μας, για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον νομάρχη σ' αυτές τις εκλογές.
Μια απ' τις επιλογές ήταν και η υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σε περίπτωση που προκρίναμε να επιλεγεί πρόσωπο αυτοδιοικητικό.
Μέσα από μυστήριες διαδικασίες, δεν επιλέχτηκε ο Φώτης Αλεξάκος. Τώρα, το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε, είναι να πείσουμε το σ. Αλεξάκο, παρά την απολύτως δικαιολογημένη πικρία του για τη συμπεριφορά απέναντί του, να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την περιφέρεια Θεσσαλίας.".
Σ' ότι αφορά στο νομό Καρδίτσας, ο κ. Ν. Σαλαγιάννης τονίζει: "Οι διαδικασίες για την ανάδειξη υποψήφιων δημάρχων δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερες. Ήταν τραγικές....
Αλλά αυτή τη συζήτηση θα την κάνουμε όταν τελειώσει η εκλογική μάχη στην οποία θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να είναι νικηφόρα.".