26 Μαΐου 2010

Την Τρίτη θα γίνει μεγάλη πλάκα με το σπίτι του Καμμένου ,10% έκπτωση σε εκδότες για τη διαφήμιση των ενοικιαζομένων δωματίων της πεθεράς του

.......και 15% έκπτωση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη "VILLA FREEDOM"στους πολιτικούς εκείνους που έπαιρναν μέχρι λεμονοστύφτες από τον Χριστοφοράκο.



Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με τον πρ.Υφυπουργό Πάνο Καμμένο και του θέσαμε υπόψη το σχετικό δημοσίευμα που σήμερα αρκετά μπλοκ το αναπαράγουν.

Μας είπε ότι το σπίτι αυτό αγοράστηκε την δεκαετία του 1970 και επιδοτήθηκε μετά από πολλά χρόνια όταν ήταν το Πασόκ στα πράγματα επί Υπουργίας Γεωργακόπουλου.

Τι κωμικό της υπόθεσης έιναι το γεγονός κατά την δεκαετία που αγοράσθηκε το σπίτι ο πρ.Υφυπουργός ήταν περίπου 7 ετών.

Λειτουργεί με νόμιμη 'άδεια ως επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων και υπάρχουν συχνοί έλεγχοι από το Υπουργείο Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ.

Την εκμετάλλευση της επιχείρησης την έχει η πεθερά του και η κατασκευή του σπιτιού έγινε πριν γνωρίσει την σύζυγό του.

Μας είπε ακόμα ότι στα πλαίσια της Ικαριάδας φιλοξενήθηκαν αρκετοί σε αυτή την επιχείρηση των ενοικιαζομένων δωματίων πληρώνοντας ο ίδιος τη φιλοξενία τους.

Χαριτολογώντας μας τόνισε ότι θα έχει 10% έκπτωση όποιος επιλέξει ως τόπο διακοπών του
τη "VILLA FREEDOM",μετά το δημοσίευμα και τη διαφήμιση που γίνεται από τα διάφορα μπλοκ,ειδική μάλιστα έκπτωση θα τύχουν εκδότες που έπαιρναν μίζες από τη Ζήμενς .

Χαρακτηριστικά μας είπε μεγάλη έκπτωση θα δοθεί στον κ.Ψυχάρη του Βήματος που φιλοξένησε και άρθρο στο Βήμα για τη γυναίκα του.

Σε ερώτηση μας γιατί σκάει τώρα αυτή η είδηση μας παρέπεμψε στις επιδοτήσεις που έδινε ο Χριστοφοράκος στο Μέγαρο Μουσικής και τα όσα έχουν γίνει γνωστά
,να δούμε τι έχει πει στη κατάθεση της η Αριστέα Μπουγάτσου:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS.ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ...
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 23:32
<<Παράνομες χρηματοδοτήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων από την εταιρεία Siemens από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, κατήγγειλε εξεταζόμενη από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.
Μίλησε για τεράστιο και δαιδαλώδες κύκλωμα που χρησιμοποιούσε η εταιρεία με την αξιοποίηση εταιριών επικοινωνίας, διαφημιστών, χρηματιστηριακών εταιριών, δημοσιογράφων, ιδρυμάτων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Κατά την ίδια την μάρτυρα, μήτρα του σκανδάλου ήταν η σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ και ο νόμος 2446/96 που εξασφάλισε στις εταιρείες Siemens και Intracom προνομιακές προγραμματικές συμβάσεις χωρίς διαγωνισμούς που έφθασαν ..... για μεν την πρώτη συνολικά στα 885 εκ. ευρώ από το 1997 ως το 2004, για δε τη δεύτερη τα 1,2 δισ.



Κατά τη μάρτυρα τα χρήματα δίδονταν με τη μορφή χορηγιών, προς διαφημιστές δημοσιογράφους, το Μέγαρο Μουσικής και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά την «Αλληλεγγύη» και την "Action Aid" επικεφαλής της οποίας είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Η μάρτυρας επικαλέσθηκε καταθέσεις και μαρτυρία του Μιχάλη Χριστοφοράκου στη Γερμανία για ένα εκατομμύριο ευρώ κατατεθειμένο στην Ελβετία, πέραν του ενός εκατομμυρίου μάρκων που παραδέχθηκε ότι πήρε ο Θεόδωρος Τσουκάτος κ.λ.π.>>

Οταν ρωτήσαμε τον Πάνο Καμμένου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μας είπε ότι είναι με το γνωστό πλέον φουσκωτό του στο Πόρτο Χέλι και φωτογραφίζει το σπίτι του κ.Ψυχάρη

πηγή http://avragioz.blogspot.com/2010/05/blog-post_4801.html


Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ????????

Αναγνώστης, μου έστειλε τις παραπάνω φωτογραφίες, με την ένδειξη "ΚΑΜΜΕΝΟΣ" και αφού ζήτησα διευκρίνιση, μου έστειλε και το παρακάτω ραβασάκι:
"ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ (ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ 2ης ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ), ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΠΟΥ, ΤΣΑΜΠΑ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ!
Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "VILLA FREEDOM"!
ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ, ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ), ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..... ΑΠΟΡΩ: ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ????".---
================================================
Ο ΜπαρμπαΝίκος το έψαξε όσο μπορούσε και φαίνεται ότι κάτι σοβαρό υπάρχει στο βάθος.
Αν όχι ο Καμμένος, από αυτούς που κυβερνούν σήμερα θα απαντήσει κανείς????
Αμφιβάλω. Ο Καμμένος έχει φορτωθεί από το πουθενά, μερικά κιλά παράσημα, από εκεί που καταλάβατε.
Διαβάστε όμως τι βρήκα δημοσιευμένα ή αναρτημένα!!!!!!!
================================================
α)- ΤΟ ΝΕW LΙFΕSΤΥLΕ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΟΡΟΘΙ...
«Cherie, cherie, η γιαγιά Δωροθέα έπαθε σοκ!» αναφώνησε η Εσθήρ απευθυνόμενη στον ευτραφή σύζυγό της. «Παρακολουθεί έκπληκτη μια άλλη...φυλή ανθρώπων, κάποιες περίεργες για την ίδια καταστάσεις!» συνέχισε ακάθεκτη. «Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν,σύμφωνα με την ίδια. Το νησί της, η Ικαρία, αλλάζει μορφή, μου έλεγε στο τηλέφωνο.Το Γιαλισκάρι μεταμορφώνεται σε...Γκλαμουράρι!» φώναξε ενθουσιασμένη. «Κάθεται η 101 ετών grandmother σου μαζί με τις συνομήλικές της γιαγιάδες-φιλενάδες στην αυλή- αυτές,παιδί μου, είναι η απόλυ
τη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “ΒΗΜΑgazino” για τους Ικαριώτες,οι οποίοι ζουν περισσότερο από όλους τους Ελληνες- και παρακολουθούν τις Φιλιππινέζες να πηγαινοέρχονται στο σπίτι της κυρίας Ελενας Τζούλη». Η χαριτωμένη σύζυγος του υφυπουργού κ. Πάνου Καμμένου απολαμβάνει τις διακοπές της στο σπίτι της στην Ικαρία, κατά την προσφιλή της συνήθεια. Οι Φιλιππινέζες πάνε κι έρχονται με τα ψώνια, η ίδια κάνει τις βουτιές της στην πισίνα του super μοντέρνου, αρχιτεκτονικά, γεμάτου με κρυστάλλινα χωρίσματα, σπιτιού της, στο νησί του ανατολικού Αιγαίου, με τα τουρκικά μαχητικά να πετάνε πάνω από το κεφάλι της και οι γιαγιάδες να παρακολουθούν σαν κινηματογραφική ταινία! «Εξελίξεις! Εξελίξεις! Πρέπει να ειδοποιήσουμε τη γιαγιά ότι καταφθάνει σύντομα εκεί ο πολιτισμός με...άγριες διαθέσεις!» φώναξα. «Με μπικίνι Urbinati, φορέματα Ζac Ρosen,σανδάλια Βalmain, ελικόπτερα και yachts».