1 Απριλίου 2010

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη συγκλονισμένη από το γεγονός ότι ένα αγγελούδι έχασε τη ζωή

Ο αιφνίδιος και τραγικός θάνατος ενός νεογνού στην Κω, το οποίο δεν πρόλαβε να συμπληρώσει 24 ώρες ζωής, ήρθε να αποκαλύψει, για μια ακόμη φορά, το πρόβλημα της έλλειψης παιδιάτρου στο νοσοκομείο του νησιού.



Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την εύλογη αγανάκτηση και αγωνία των κατοίκων, οι οποίοι βλέπουν τη θέση του παιδιάτρου να παραμένει κενή εδώ και πολύ καιρό, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.



Επειδή η έλλειψη παιδιάτρου στο νοσοκομείο της Κω δεν είναι δυνατόν να εξασφαλίσει τη σωστή περίθαλψη των νοσηλευομένων παιδιών και η συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην πλήρωση της θέσης του παιδιάτρου μπορεί να προκαλέσει και άλλα τραγικά αποτελέσματα.



Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη συγκλονισμένη από το γεγονός ότι ένα αγγελούδι έχασε τη ζωή του εξαιτίας παραλείψεων της πολιτείας και εκφράζοντας την αγανάκτηση της για την κατάσταση που επικρατεί στο μοναδικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτουργεί στο Νησί του Ιπποκράτη ζήτησε σήμερα από την κα. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να λάβει άμεσα απόφαση για την άμεση τοποθέτηση παιδιάτρου στο Νοσοκομείο της Κω.